Incompany werkgeluk workshops voor bedrijven

Offerte aanvragen   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

Ontwikkel je mentale veerkracht

Home | Alle werkgeluk workshops | Ontwikkel je mentale veerkracht

Workshop Ontwikkel je mentale veerkracht

Eén ding is zeker: in je privéleven en op de werkvloer gebeuren en veranderen er continu een heleboel zaken. Meestal heb je daar geen invloed op. Maar deze gebeurtenissen kunnen wel flink wat impact hebben. Vooral als ze minder aangenaam zijn. Waarschijnlijk zijn er vorig jaar al zo’n 10 zaken gebeurd waar je niets aan kon doen, maar die je toch niet prettig vond.

Met meer mentale veerkracht ben je beter bestand tegen onprettige gebeurtenissen

Je bent niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat. Dát is de essentie van mentale weerbaarheid. Het is onvermijdelijk dat er soms minder prettige zaken gebeuren. Maar je beslist zelf hoe je met zulke gebeurtenissen omgaat en of je je stemming daardoor laat beïnvloeden. Deze mentale weerbaarheid kun je ook nog eens naar een hoger plan tillen door ermee te oefenen. Hierdoor word je evenwichtiger, krachtiger én gelukkiger, zowel in je privéleven als op de werkvloer.

Ook je mentale veerkracht ontwikkelen? Dan is dit echt een workshop voor jou. Hieronder lees je wat er precies op het programma staat.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Als je jouw mentale veerkracht naar een hoger plan tilt, brengt dat ontzettend veel voordelen met zich mee. Wij laten je zien hoe jij hier de vruchten van gaat plukken.
 • Hoe veerkrachtig ben je momenteel? In welke mate laat je je bijvoorbeeld beïnvloeden door externe situaties? Wat doet dat met je? En welke vaardigheden heb je al om hiermee om te gaan? We gaan samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen.
 • Via diverse uitdagende opdrachten ga je werken aan de ontwikkeling van je mentale veerkracht.
 • Heb je al meer zicht gekregen op de huidige of toekomstige staat van je mentale veerkracht? Top. We nodigen je dan uit om je nieuwe inzichten te delen met de andere deelnemers van deze workshop.
 • In een concreet plan van aanpak leg je precies vast hoe je het geleerde morgen al zelfstandig in de praktijk gaat brengen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet precies waarom het zo essentieel is om mentale weerbaarheid te hebben.
 • Je weet hoe het momenteel staat met je mentale veerkracht en in welke mate je daaraan wilt werken.
 • Je hebt je mentale veerkracht een flinke boost gegeven en gaat naar huis met een aantal handige tips en trucs om hier zelf een vervolg aan te geven.
 • Je hebt een helder plan van aanpak waarmee je jouw mentale weerbaarheid zelf naar een nog hoger plan gaat tillen.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00Max. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00Max. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een digitaal of face to face gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle verzamelde input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat we weet hoe de workshop er concreet uit ziet. Natuurlijk mag je hier nog feedback op geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar workshops zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten gedaan. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een training nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze workshops. Heel fijn samenwerken dus.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

We hebben een gemiddelde
klantwaardering van een 8,6.

100+ klanten

We hebben de afgelopen jaren
100+ klanten geholpen.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Interesse in een van onze incompany werkgeluk workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.