Wij maken werkend Nederland gelukkig met onze werkgeluk workshops. Omdat werkgeluk niet moet worden gezien als kostenpost, maar als waardevolle investering. Gelukkige, bevlogen medewerkers zorgen namelijk voor geweldige resultaten.

Ontmoet ons team.

We zijn een collectief van ervaren trainers met een focus op werkgeluk. Iedere trainer begeleid uitsluitend workshops binnen zijn of haar expertise. Zo waarborgen we de beste kwaliteit en het hoogste leerrendement.  🥇

Peter
Coördinator

Paola
Trainer

Daan
Trainer

Joëlla
Trainer

Maaike
Trainer

Benthe
Trainer

Carla
Trainer

Gijs
Trainer

Ellen
Trainer

Missie: waarom we druk zijn met werkgeluk.

Werkgeluk kan een essentiële rol spelen in de prestaties van werknemers. En dus ook in die van de werkgever.

Gelukkige werknemers zijn o.a. productiever, loyaler en minder vaak ziek. Inzetten op werkgeluk is dus geen kostenpost, maar een belangrijke investering. 🏆

De kracht van workshops.

Workshops zijn interactieve, krachtige leersessies die gevolgd kunnen worden door meerdere collega’s tegelijk.

Met een hoge mate van interactie stimuleren we werknemers om praktijkgericht en actief te leren. Effectief, kostenefficiënt en fun! Daarom geloven wij in de kracht van workshops.

Hoe we werken: actief leren.

Onze workshops stimuleren het ‘actief leren’. We wisselen theorie af met een variatie aan praktijkelementen in verschillende groepsvormen.

Door deze werkwijze ontstaan snel inzichten en skills die werknemers in de praktijk kunnen toepassen. Zo behalen we een optimaal leerrendement.

Ons werk in cijfers.

We organiseren onze incompany werkgeluk workshops bij geweldige klanten.
52 weken per jaar  -  Door heel Nederland  -  Voor ieder type organisatie.

klanten per jaar

workshops per jaar

klantwaardering

Nancy Stevens,

Het team van WorkJoy verzorgde voor ons de afgelopen maanden meerdere workshops. Een fijne partner die kan meedenken met ons en de invulling van onze behoeftes. Snelle, korte lijnen en kwalitatieve workshops met creatieve insteek. Vooral de workshop over complimenteren viel ontzettend in de smaak bij de deelnemers.

Nancy Stevens, Manager bij IVVW
Petri van Vugt,

Voor onze Hager Kerstdag waren we voor ons team op zoek naar twee leuke workshops en zijn hiervoor bij WorkJoy te rade gegaan. Een partij die met de klant meedenkt en met de gekozen workshops “Lachen” en “Mindfulness” hebben we een hele gezellige en tevens leerzame middag beleefd. Leuke en professionele trainers zijn hiervoor ingezet die goed begrepen wat de bedoeling was.

Petri van Vugt, Management Assistente bij Hager
Maurits Schuijf,

Wij haken WorkJoy regelmatig aan voor de evenementen die wij voor onze klanten hosten. Wij doen dan de catering en WorkJoy doet één of meerdere inspirerende sessies of workshops. Onze klanten (en wij) zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy.

Maurits Schuijf, Eigenaar bij Stadsfruit

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Wil je met ons sparren of heb je interesse in een van onze workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen graag!  🙂

We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl of
telefonisch op 030 - 227 1974.