ADRES

Europalaan 2C, 3526KS, Utrecht

TELEFOON

030 - 227 1974

E-MAIL

welkom@workjoy.nl

Heb je vragen over ons of onze diensten?

Neem dan gerust contact op. We spreken je graag!

Contact

Aangenaam, wij zijn WorkJoy.

Leuk dat je ons hebt gevonden. Sinds 2016 adviseren en ondersteunen wij onze klanten op het gebied van werkgeluk. We geven ze alle kennis en tools die ze nodig hebben om hun werknemers gelukkig te maken. Omdat gelukkige werknemers zorgen voor geweldige prestaties. Dat gunnen we zowel de organisatie als de medewerker.

We werken graag aan partnerships. Wij geloven dat wanneer we elkaar goed leren kennen, we tot de mooiste resultaten gaan komen. Wat ons betreft doen we dat met korte lijnen en persoonlijk contact. Vinden we fijn. Ook behoefte aan een partner op het gebied van werkgeluk? We drinken graag een kop koffie!

ONZE MISSIE.
ONZE MISSIE.

We hebben onszelf een ambitieuze missie gesteld.

ONS TEAM.
ONS TEAM.

Maak kennis met ons geweldige dreamteam.

ONZE WHY.
ONZE WHY.

Waarom we doen wat we doen? Omdat werkgeluk essentieel is.

MISSIE 2025.

Werkgeluk is essentieel voor zowel werkgever als werknemer. Omdat gelukkige, bevlogen werknemers zorgen voor geweldige prestaties. Toch zijn er nog veel te veel Nederlanders die geen werkgeluk ervaren. Daar moet iets aan gebeuren.

We hebben onszelf daarom een doel gesteld:

In 2025 is iedere werknemer in Nederland dolgelukkig.

Het is ambitieus, maar in 2025 willen we het gerealiseerd hebben. Help je mee?

Het dreamteam.

Maak kennis met ons dreamteam. We staan klaar om uw werknemers gelukkiger te maken.

null

Daan Klever

daan@workjoy.nl

null

Marleen van der Wal

marleen@workjoy.nl

null

Maaike Houtman

maaike@workjoy.nl

null

Bente Adriaense

bente@workjoy.nl

null

Ingrid de Jong

ingrid@workjoy.nl

null

Robert Doeve

robert@workjoy.nl

Why werkgeluk?

Werk heeft impact op het leven. Je functie en carrière vormen voor een groot deel je identiteit en eigenwaarde. Één van de eerste vragen die je stelt aan een nieuwe kennis is: “wat doe je in het dagelijks leven?”. We antwoorden dan negen van de tien keer met de functie die we bekleden. Dat zegt alles over hoe ons werk verweven is met onze persoon.

En daarom bestaat WorkJoy
Precies om die reden bestaat WorkJoy. Omdat werk zo’n grote impact heeft op het leven is het belangrijk dat je je dolgelukkig voelt bij je werkgever. Want dan ga je met een glimlach naar werk en kom je met een glimlach thuis. Dat gunnen we iedereen. Daarnaast stimuleert het je om jezelf optimaal te ontwikkelen. Mensen hebben meer drive als ze zich ergens goed bij voelen.

Investeren in werknemers = investeren in topresultaten
En gelukkige werknemers hebben ook een grote impact op hun werkgever. Als organisatie wil je groeien. Je wil een resultaat neerzetten waar je trots op kan zijn en je wil dat realiseren met de inspanningen van de medewerkers. Want zij hebben de grootste invloed op het imago, de processen, de sfeer en het bedrijfsresultaat. Is het dan niet heel logisch om juist in hen te investeren? Wij vinden van wel.