WORKSHOP: TEAMBUILDING OP DE BÜHNE

Je bent hier: Home » Workshops » Teambuilding & Teamontwikkeling » Workshop Teambuilding op de bühne

BOUW AAN EEN TEAM OP DE BÜHNE

Altijd al gedroomd van schitteren in je eigen toneelstuk? Als tekstschrijver, regisseur of hoofdrolspeler? Of zit je toch liever in het publiek? De meeste van je collega’s zullen de kans nog niet hebben gehad om te ervaren hoe het is op de planken van een theater. Laten we de bühne daarom naar kantoor halen. Licht uit, spot aan. Het is tijd voor een toneelstuk met je collega’s.

Teambuilding heb je in alle vormen en mate. Maar het leukste is teambuilding waarbij flink gelachen kan worden. Waarbij grenzen worden afgebroken, mensen dichter tot elkaar komen en op een hele nieuwe manier hebben leren samenwerken. Zo’n teambuilding activiteit waarvan je moe maar voldaan weer naar huis gaat. En waar je de komende weken nog flink over napraat met je collega’s.


Inhoud

Wat of wie komt er allemaal kijken bij een toneelstuk? Regisseurs, tekstschrijvers, spelers en andere creatievelingen. Een bont gezelschap van mensen die nauwkeurig moeten samenwerken om een top resultaat neer te zetten. Een groep die moet communiceren en op elkaar moet vertrouwen. Professionals die elkaar nodig hebben omdat ieder schakeltje onmisbaar is. Je leest het al: in een theaterproductie vind je alles wat je ook op de werkvloer tegen komt.

In deze workshop gaan wij ons vooral niet te veel mengen. Het is immers jullie toneelstuk! Wij spelen de rol van recensit recensent. We geven jullie de voorwaarden van een goed toneelstuk. Er moet een goede rolverdeling zijn, een goed verhaal en het acteerwerk moet natuurlijk uitmuntend zijn. Maar voornamelijk observeren we de manier waarop jullie samen werken en oplossingen bedenken. Er zijn in een theaterproductie namelijk altijd onverwachte wendingen! Bovenal willen we dat de groep plezier heeft en veel lacht. Zodat jullie na de opvoering van het stuk een nóg hechter team zijn.


Doelen & Resultaten

  • Een leuke, inspirerende middag waarbij plezier voorop staat;
  • Een teamactiviteit om grenzen af te breken en hechtere onderlinge banden te realiseren;
  • Een zelfsturende groep, die hun eigen rolverdeling en inhoud moet scheppen;
  • Een toneelstuk waarbij de deelnemers samen moeten werken, moeten communiceren en elkaar nodig hebben.

Als een team goed samen werkt profiteert zowel het collectief als de individuele medewerkers daarvan. Dat komt de prestaties natuurlijk ten goede. Als mensen een goede onderlinge band hebben zijn ze sneller geneigd elkaar de helpende hand te bieden. Zo worden de lijnen korter en wordt kennis en kunde overgedragen van collega op collega. Zo groeit een team.

De mens is een sociaal dier. Dat is op de werkvloer niet anders. Nagenoeg iedere werknemer in Nederland wordt gelukkig van een goede werksfeer, waarin men hechte banden heeft met de mensen om je heen. Door teambuilding activiteiten worden die onderlinge banden versterkt. Dit komt het werkgeluk ten goede.

Daarnaast is deze workshop een creatief proces waarbij een toneelstuk wordt opgebouwd vanuit het niets. Creatieve processen zorgen ervoor dat mensen gaan denken in mogelijkheden, kansen en opties. Het denken in beperkingen wordt daarmee doorbroken. Opeens vindt men oplossingen en verbeteringen voor dagelijkse uitdagingen. Dit creatieve proces zorgt ervoor dat werknemers productiever en efficiënter worden.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
4 uur€1.095,00Max. 16 deelnemers
Hele dag€1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off