WORKSHOP: SPEEDDATE - CONNECT MET COLLEGA'S

Je bent hier: Home » Workshops » Teambuilding & Teamontwikkeling » Workshop Speeddate

LEER JE COLLEGA’S ÉCHT KENNEN

Een speeddate is spannend. Je leert je gesprekspartner binnen een paar minuten kennen en je moet zelf ook binnen die tijd een goede indruk maken. En dan maar hopen dat er iets moois uit de date komt. Maar zou je ook je collega niet eens beter willen leren kennen? Om raakvlakken of juist bijzonderheden van elkaar te leren kennen? Op die manier connect je met je collega’s en werk je aan een geweldige teamspirit. Dus: mooie kleren aan, naamsticker op je borst.. daten maar!

Goede verhoudingen tussen medewerkers zijn belangrijk. Want alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Een goede teamspirit kan een bedrijf tot grote hoogtes stuwen. Natuurlijk ‘kennen’ we elkaar, groeten we elkaar en communiceren we met elkaar tijdens de werkdag. Maar hoe goed kennen de medewerkers elkaar nu echt op professioneel en persoonlijk vlak? En hoeveel meer valt er uit de werknemers te halen als zij onderlinge relaties optimaal benutten?


Inhoud

Onze trainer laat de deelnemers ontdekken dat het ontzettend leuk kan zijn om een ‘klik’ te maken met de mensen om je heen. En dat is het grote doel van de workshop. Maar dat doen we niet op de traditionele manier.

Een traditionele speeddate waarbij je vier uur lang een vragenkaartje afleest? Dat is niet elkaar leren kennen. We gaan elkaars skills leren kennen, elkaars grootste dromen achterhalen, elkaars bijzondere hobby’s ontdekken. Gecombineerd met hilarische anekdotes of vreemde weetjes. We nemen de deelnemers mee in een variëteit van opdrachten, spelletjes en rollenspellen. Na afloop zijn de werknemers meer met elkaar verbonden dan ooit. Dat gaat u terug zien in het teamgevoel!

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je krijgt meer kennis en een beter beeld van je collega's;

Je bouwt aan sterkere, betekenisvolle banden met de mensen om je heen;

Je neemt deel aan een leuke workshop waarbij plezier, verbinding en teambuilding centraal staan;

Je vergroot het teamgevoel.

Mensen zijn sociale dieren. Iedereen vindt het fijn om prettige banden te hebben met de mensen om zich heen. Niet alleen privé maar zeker ook zakelijk. Een goede verstandhouding met de mensen op je werkplaats is essentieel voor werkgeluk. Je spendeert immers een groot deel van je week op kantoor. Een goede sociale sfeer is onder andere bevorderlijk voor iemands humeur, productiviteit en stressniveau.

Maar ook voor de werkgever kent een goed teamgevoel talloze voordelen. Uw mensen voelen zich gelukkiger (met alle voordelen van dien) en komen lachend naar werk. Maar wat te denken van de productiviteit? Collega’s die elkaar kennen en waarderen helpen elkaar sneller. De lijnen worden korter, de welwillendheid wordt groter en de productiviteit gaat daarmee omhoog.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Samenwerken

Relatie met collega's

Plezier op de werkvloer

Werkomgeving

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. deelnemers in overleg
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00
8 uur€1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contactformulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off