WORKSHOP: OMGAAN MET MILLENNIALS

Je bent hier: Home » Workshops » Teambuilding & Teamontwikkeling » Workshop Omgaan met millennials

WHAT’S UP WITH THOSE MILLENNIALS

What’s up with those millennials? Millennials is de generatie die geboren is tussen 1980 en 2000. Daarmee is een millennial inmiddels tussen de 18 en 38 jaar oud. Dat betekent dat deze groep in nagenoeg iedere organisatie sterk vertegenwoordigd is. Het is dus belangrijk dat een werkgever zorgvuldig omgaat met de millennials die er zijn. Zij kunnen immers een grote impact hebben op de huidige en toekomstige successen van de organisatie.

En millennials, ook wel generatie Y genoemd, worden in de media uitgebreid behandeld. Soms uiterst positief en soms ook minder positief. Maar hoe zit een millennial nou echt in elkaar? Hoe kan je iemand optimaal in zijn kracht zetten? Hoe boei en bind je mensen uit deze leeftijdsategorie? Dat leer je allemaal in deze workshop.

Inhoud

Millennials zijn zoals aangegeven een bijzondere groep werknemers. Zo hebben ze vaak een eigen visie op de organisatie en voeren ze hun werk graag autonoom uit. Hoe ga je hiermee om? Het is belangrijk te beginnen met zelfreflectie. Hoe worden zij op dit moment behandeld? Wat gaat er op dit gebied goed en wat gaat er minder goed?

Als we dit weten gaan we spelenderwijs leren. Met een interactieve quiz wakkeren we een dialoog aan. Op die manier leer je samen over dit onderwerp. Je houdt uiteindelijk concrete handvatten over om beter om te gaan met de millennials binnen de organisatie.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert wat millennials zijn en waarom ze zo belangrijk kunnen zijn voor een organisatie;

Je beseft wat een millennial drijft, welke behoeftes zij hebben en hoe je daar op in kan spelen;

Je leert deze generatie beter begrijpen in hun denken en werken;

Je hebt concrete handvatten om deze groep in hun kracht te zetten en optimaal te benutten.

Iedere werknemer wil het liefst prettig omgaan met de mensen om zich heen. Een respectvolle, eerlijke behandeling is dan ook een grote gelukstrigger voor veel mensen. Millennials zijn daarbij een extra bijzondere generatie. Doorgaans hechten zij bovengemiddeld veel waarde aan waardering, autonomie en benadering. Wanneer zij een van deze zaken niet ervaren zal dit een negatieve impact hebben op hun gemoedstoestand.

En dat kan je als organisatie niet gebruiken. Millennials zijn inmiddels tussen de 18 en 38 jaar oud, en zijn daarmee voor veel werkgevers het fundament van de organisatie. Het is dus belangrijk deze groep mensen in hun kracht te zetten. Zo kan een organisatie het maximale uit haar werknemers halen. Dat komt de prestaties absoluut ten goede.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Waardering

Autonomie

Relatie met collega's

Werkomgeving

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
2 uur€745,00Max. 16 deelnemers
4 uur€1.095,00
8 uur€1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off