WORKSHOP: SUPER ONGEMAKKELIJK

Je bent hier: Home » Workshops » Stress, vitaliteit & fun » Workshop Super Ongemakkelijk

JE LEERT HET MEESTE BUITEN JE COMFORT ZONE

Ontplooiing en ontspanning beginnen bij het knokken uit je comfort zone. Want daarbinnen ben je veilig, wordt je niet optimaal uitgedaagd waardoor je je niet volledig ontwikkelt. Buiten je comfort zone leer je pas echt en ontwikkel je nieuwe kwaliteiten. Die nieuwe kwaliteiten helpen je in je dagelijkse werk. Zo wordt je de beste versie van jezelf. In deze workshop leer je jezelf uitdagen!

We hebben allemaal vele gewoontes en patronen, waar we maar moeilijk van afwijken. Sterker nog: we zijn ons er vaak niet eens meer van bewust. Doe je armen maar eens over elkaar. Dat gaat eenvoudig. Maar doe ze nu maar eens over elkaar, maar dan andersom. Daar moest je even over nadenken, hé?


Inhoud

Gewoontes zijn veilig en makkelijk, maar stagneren ook ontwikkeling. Zowel privé als in je carrière. Verandering daarin is goed en houdt de mens scherp en gestimuleerd. Door buiten je comfort zone te stappen ontwikkel je nieuwe competenties, waar je verder mee kan komen.

In deze workshop gaan we fouten maken en er om lachen. We gaan onszelf veilig, maar wel oncomfortabel voelen! Op een interactieve, speelse wijze gaan we aan de slag. Om dit zo goed mogelijk te doen, nemen we voor deze workshop een acteur mee. Met leuke oefeningen gaan we samen buiten onze comfort zone treden en op een andere manier samenwerken met je collega’s. Het groepsgevoel versterkt, je krijgt begrip voor elkaars fouten en je daagt jezelf uit!


Doelen & Resultaten

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

  • Treed veilig uit je comfortzone;
  • Samen fouten maken, er om lachen en er van leren;
  • Een sterk teamgevoel creëren;
  • Meer onderling begrip.

Door op een andere manier samen te werken met collega’s krijgt men meer begrip voor elkaars fouten. Dat zorgt ervoor dat medewerkers zich veilig voelen op kantoor. Door samen fouten te maken ontwikkel je een sterk teamgevoel. Daarnaast is ontwikkeling vaak een belangrijke gelukstrigger.

Deze workshop draagt bij aan een gelukkiger gevoel op je werk, doordat je op een andere manier leert samenwerken met je collega’s. Je kent je collega’s vaak alleen in de werkomgeving, maar door ze ook eens in een totaal andere situatie te zien en samen dezelfde fouten te maken, ontwikkel je een sterk groepsgevoel. Daarnaast zal je tijdens maar ook ná de workshop nog lang met elkaar lachen over de leuke oefeningen.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
off
off