LACHWORKSHOP

Je bent hier: Home » Workshops » Stress, vitaliteit & fun » Workshop Lachworkshop

LACHEN, VERBINDING MAKEN EN GRENZEN AFBREKEN

Een workshop? Lachen! En in deze workshop nemen we dat heel serieus. Want wist je dat lachen ontzettend positieve uitwerkingen kan hebben? Ontspanning, grenzen overstappen en elkaar op een heel ander niveau leren kennen. Daar gaat deze lachwekkende schuddebuik-sessie om!

Lachen is gezond, zeggen sommigen. Maar wist je dat wetenschappelijke studies zelfs hebben aangetoond dat lachen op de werkvloer een positieve bijdrage levert aan het werkplezier van werknemers? Het is een vorm van ontspanning: het relativeert de hectiek en stress waar een kantooromgeving regelmatig mee te maken heeft. Dat leidt op zijn beurt weer tot onder andere een hogere productiviteit. Buiten dat smeed het een ijzersterke band wanneer collega’s samen eens flink de lachspieren aanspannen. Een uitstekende manier van teambuilding. Er mag van ons dus best wat meer gelachen worden!


Inhoud

In deze workshop gaan we ons fysiek flink inspannen. Het gebruiken van je lachspieren kan namelijk best een leuke, maar vermoeiende bezigheid zijn. In verschillende oefenvormen gaan we de wondere wereld van de lach ontdekken. Het doel? De grenzen van je comfort zone overstappen en een diepere connectie met de mensen in je groep leggen. Zo voel je je wellicht niet geheel comfortabel, maar wel heel veilig.

Omdat expres en bewust lachen best lastig is, nemen we voor deze workshop een gespecialiseerde lach-trainer mee. Deze lach-trainer is gespecialiseerd om groepen los te krijgen. Door verschillende oefeningen gaan we stukje bij beetje de lach opwekken. Deze oefeningetjes zijn individueel of in teamverband. Heb jij er bijvoorbeeld ooit van gedroomd de dirigent te zijn van je eigen lachorkest?

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je hebt een hilarische workshop vol plezier;

Je werkt aan een hechtere band met de collega's om je heen;

Je stapt je eigen grenzen over en krijgt op die manier meer zelfvertrouwen;

Je hebt een teambuilding activiteit gedaan waar je nog maanden over napraat.

Ten eerste is lachen goed voor de vitaliteit van mensen. Positieve effecten op de fysieke gezondheid zijn onder andere een verlaagde bloeddruk, een verhoogd zuurstofgehalte en de afbraak van stresshormonen zoals cortisol. Daarnaast heeft het ook tal van mentale voordelen; het stimuleert creativiteit en alertheid. We kunnen dus met recht zeggen dat lachen gezond is!

In een groep kan lachen ongemakkelijk of zelfs eng zijn, maar wanneer die schaamte wegvalt, worden er een aantal erg belangrijke gelukstriggers gestimuleerd! Zo schept men een hechte band met de mensen in de groep en stappen deelnemers hun eigen grenzen over. Dit heeft tot resultaat dat medewerkers voldaan en vol zelfvertrouwen de dag afsluiten.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Plezier op de werkvloer

Relatie met collega's

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off