WORKSHOP: WORK OUT

Je bent hier: Home » Workshops » Stress, Gezondheid & Vitaliteit » Workshop Work Out

WERKEN IS EIGENLIJK NET ALS HARD SPORTEN

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Maar wist je dat in sporten ook veel aspecten uit het kantoorleven aan bod komen? Communicatie, inspanning, samenwerken en nog veel meer factoren zijn in veel sporten vertegenwoordigd. Het is dan ook niet voor niets dat sport regelmatig als metafoor voor het bedrijfsleven wordt gebruikt. In een sportieve sessie koppelen we een work-out aan deze aspecten. Aan het einde ben je moe, maar heb je zeker iets geleerd!

In deze workshop gaan we ons zowel fysiek als mentaal inspannen! Sporten is natuurlijk gezond, maar kan ook worden gebruikt om aspecten van het bedrijfsleven na te bootsen. Zaken als samenwerken, feedback geven, inspanning en resultaten boeken komen in iedere sport terug. Maar waar het in een kantooromgeving best lastig kan zijn om bijvoorbeeld feedback te geven, is dat in sport vele malen makkelijker! Het is dus een krachtige methode om jezelf hierin te verbeteren. Daarnaast leer je jezelf en je collega’s van een hele andere kant kennen.


Inhoud
Zoals gezegd gaan we ons in deze workshop inspannen. Denk daarbij niet aan een survival of the fittest. Door continu te reflecteren, sparren en te debatteren lassen we genoeg momenten in waarbij de hersenen zich ook moeten inspannen. Deze sessie is daarom ook voor iedereen goed vol te houden. Door middel van korte, sportieve opdrachten laten we je nadenken over alledaagse situaties op kantoor. Samen met je collega’s ga je nadenken over hoe je momenteel communiceert, en hoe dat in de toekomst beter zou kunnen. We nodigen je uit om samen met ons deze uitdaging tot een succes te maken!

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je werkt aan je conditie en algehele vitaliteit;

Je krijgt handvatten om feedback uit te delen en te ontvangen;

Je leert over weerstand, communicatie en andere kantoorcommunicatie;

Je daagt jezelf en je collega's maximaal uit in deze pittige work out.

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. En gezondheid is een belangrijke factor in het geluk van de mens. Maar wist je ook dat sporten tal van mentale voordelen heeft? Een voorbeeldje: door regelmatig te bewegen leggen de hersenen nieuwe verbindingen aan waardoor men sneller leert en informatie beter kan onthouden.

In deze workshop gebruiken we sport ook als metafoor. Het is een manier om mensen te laten nadenken over allerlei aspecten uit het bedrijfsleven. Hierbij moeten ze zichzelf uitdagen, samenwerken en elkaar feedback geven. Uit onze onderzoeken blijkt dat deze aspecten medewerkers in nagenoeg iedere sector gelukkiger maken.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Algehele vitaliteit

Relatie met collega's

Plezier op de werkvloer

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off