WORKSHOP: VITALITEIT OP WERK

Je bent hier: Home » Workshops » Stress, Gezondheid & Vitaliteit » Workshop Vitaliteit

VITALE MEDEWERKERS PRESTEREN BETER

Vitaliteit gaat over gezondheid. Over energiek wakker worden en energiek weer naar bed gaan. Over dingen met plezier doen. Maar bovenal is vitaliteit een verzamelterm voor heel veel positieve zaken. Zoals fysieke en mentale gezondheid, genoeg beweging, sociaal contact en goede voeding. Zaken waardoor je optimaal presteert op werk, en optimaal geniet van je sociale leven. Klinkt goed? We helpen je in deze workshop daarom graag om (nog) vitaler te worden!

Vitaliteit is subjectief. Het kan door iedereen anders beleefd worden. Waar de een zich vitaal voelt bij genoeg slaap en goed eten, voelt een ander zich vitaal als hij regelmatig kan sporten en veel sociale contacten onderhoud. Zeker als je vele uren per week op kantoor doorbrengt, is het voor sommigen lastig om hier genoeg aandacht aan te besteden. Het is dan ook onmogelijk om een algemene succesformule te bepalen die voor iedereen werkt.


Inhoud

Daarom gaan we tijdens deze workshop in op wat vitaliteit is, wat bevorderlijk is en wat juist niet. Door deelnemers zelf te laten nadenken over het onderwerp, kunnen ze namelijk wel hun éígen succesformule voor een vitaler leven bedenken!

In deze workshop gaan we diep in op het onderwerp. We duiken de wereld van gezondheid in om te zien wat vitaliteit allemaal behelst. Dit doen we door theorie te koppelen aan praktijkoefeningen. Uiteindelijk zullen deelnemers in groepsverband of zelfstandig na moeten denken over het onderwerp. Op die manier creëert men zelf praktische handvatten om een vitaler leven te leiden.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je vergroot je kennis over vitaliteit;

Je stelt je eigen succesformule voor een vitaal leven samen;

Je gaat vol energie het leven aan, zowel op kantoor als daarbuiten.

Vitaliteit is essentieel voor het geluk van de mens. Herinner je je de laatste keer nog dat je ziek was? Of dat je mentaal in een dipje zat? Waarschijnlijk presteerde je toen niet optimaal op werk en had je minder zin om sociale activiteiten te ondernemen. Dat zijn vervelende dingen, waar niemand gelukkig van wordt. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat mensen die zich fysiek en mentaal niet goed voelen, zich ook ongelukkiger voelen. Daarnaast kan het zorgen voor klachten als stress, piekeren en hoofdpijn. Dit zijn belangrijke oorzaken van ziekteverzuim en verminderde prestaties.

Door een vitaal leven leven te leiden gaan mensen vol energie het leven aan. Moeilijke situaties worden niet meer gezien als problemen, maar als uitdagingen. Het gevolg: medewerkers die gelukkiger zijn op kantoor. Zij presteren beter op de werkplek, maar ook in hun sociale leven.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Algehele vitaliteit

Werk/privé-balans

Professionele ontwikkeling

Pay what you want

We vinden het belangrijk dat werknemers in Nederland goede informatie krijgen over vitaliteit. De gevolgen van een slechte vitaliteit kunnen voor de werkgever en werknemer erg fors zijn. Mentale en fysieke klachten, somberheid of zelfs depressie. Een slechte vitaliteit maakt je kwetsbaar voor een hoop vervelende zaken. Daarmee kan het een grote negatieve impact hebben op je werkgeluk. WorkJoy wilt graag haar steentje bijdragen aan de gezondheid en het werkgeluk van werknemers in Nederland. Daarom werken we voor deze workshop met het pay what you want-principe.

Hoe werkt het?
WorkJoy verzorgt op de locatie van de klant een workshop van 1 uur voor maximaal 20 deelnemers. De kosten voor deze workshop zijn normaal gesproken €545,00 exclusief btw. Op basis van het pay what you want-principe laten we deze vaste prijs los. Na afloop van de workshop bepaalt de klant zelf wat er in rekening mag worden gebracht. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk mensen in Nederland helpen om een vitaal (werk)leven te leiden.

Meer weten? Vul het offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
off
off