WORKSHOP: MINDFULNESS

Je bent hier: Home » Workshops » Stress, Gezondheid & Vitaliteit » Workshop Mindfulness

MINDFULNESS ALS WAPEN TEGEN DRUK

Mindfulness. Sommigen zweren erbij, voor sommigen is het een ver van hun bed-show. Maar wist je dat mindfulness je in het hier en nu brengt? Dat het helpt bij stressreductie, concentratie en productiviteit? We nodigen je in deze workshop uit om je open te stellen voor deze nieuwe manier van ontspanning. Ben je er klaar voor?

Bewust zijn van het hier en nu kan een belangrijke rol spelen in de ontspanning van een mens. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Toch heeft zeker in hectische kantooromgevingen, gecombineerd met een druk thuisleven, even ontspannen vaak geen prioriteit bij mensen. We zijn tegenwoordig zoveel bezig met alle zorgen van de toekomst. Deadlines, carrières en plannen voor het weekend. Dit kan in sommige gevallen allerlei nadelige consequenties hebben: een verlaagde moraal, slechte prestaties, of zelfs ziekteverzuim door bijvoorbeeld stress.


Inhoud

Door mindfulness leer je even een moment stil te staan, om er daarna weer met volle energie tegenaan te gaan. Het resultaat: minder stress, minder afleiding en een verhoogde productiviteit.

In deze workshop laten we alle stressvolle gedachtes even varen. De enige vraag die we gaan stellen: hoe voel je je nu? Het doel is om je bewuster te maken van het nu, maximaal te ontspannen en even helemaal te aarden. Door meer aandacht te hebben voor het nu, kan je je ook echt concentreren op hoe je je op dit moment voelt en waar je mee bezig bent. Omdat dit voor mensen moeilijk kan zijn, nemen we een mindfulness-expert mee. Deze trainer is gespecialiseerd in deze methode en leert je graag hoe je hem onder de knie kan krijgen.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert hoe je stressvolle situaties kan relativeren en loslaten;

Je leert hoe je ontspannen kan omgaan met zaken die je eerst stress bezorgden;

Je bent beter in staat te concentreren en je af te sluiten van externe prikkels;

Je verhoogt je productiviteit, output en prestaties.

Door meer los te laten en in het hier en nu te komen is iemand in staat zich te ontspannen. Ontspanning is namelijk net zo belangrijk als inspanning. Je leert je te focussen op waar je invloed op hebt. Niet dat je plannen voor de toekomst niet belangrijk zijn, maar het is fijn als je je minder druk maakt om dingen waar je op dat moment geen of weinig invloed op hebt. Door even een moment adem te halen, kan een medewerker daarna weer met frisse energie aan de slag. Dit resulteert in een verbeterde concentratie en productiviteit.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Algehele vitaliteit

Werk/privé-balans

Professionele ontwikkeling

Zingeving

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1,5 uur€695,00Max. 16 deelnemers
2,5 uur€845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Op onze blog schrijven we regelmatig artikelen over werkgeluk. Onderstaande artikelen sluiten aan op deze workshop. Wellicht vind je ze interessant:

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off