WORKSHOP: ZAKELIJK FLIRTEN

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Zakelijk Flirten

ZAKELIJK FLIRTEN OM MEER TE BEREIKEN

Flirten op de werkvloer is altijd een gevoelig onderwerp. Maar zakelijk flirten is leuk en zorgt voor optimale samenwerking met collega’s en klanten. Toch kan zakelijk flirten, net zoals normaal flirten, ook heel spannend en eng zijn! Het is daarom belangrijk dat je deze manier van communiceren aan durft te leren, en daar goed in begeleid wordt. We nemen je graag mee in dit verleidelijke spel!

Zakelijk flirten zorgt ervoor dat je hechte, waardevolle banden kan leggen met de mensen om je heen. Het draait er om dat jij jouw gesprekspartner in het middelpunt van de belangstelling zet. Zo maak je een effectieve verbinding die je helpt om meer impact te hebben in gesprekken. Zakelijk flirten zorgt ervoor dat je een relatie opbouwt én daar meer uit kan halen. Wie wilt dat nu niet?


Inhoud
In deze workshop gaan we banden leggen. Hechte, betekenisvolle banden zoals je die ook wil leggen met de mensen om je heen: of dit nu vrienden, familie, collega’s of klanten zijn. De kracht van zakelijk flirten zit namelijk in het compleet op hun gemak stellen van je gesprekspartner. Op die manier vinden mensen het fijn om bij je in de buurt te zijn, en stellen ze zich helemaal voor je open. Zo krijg je een optimale connectie. Denk je eens in wat voor kansen dit je allemaal gaat bieden in jouw carrière: wie weet haal je die belangrijke klant nu wél binnen voor jouw bedrijf!

Maar om dit te bereiken moet je moed tonen en flink oefenen. We gaan je daarom stap voor stap leren hoe je dit doet. Vervolgens gaan we de theorie direct in de praktijk brengen door het uitvoeren van rollenspellen. Om het zo realistisch mogelijk te maken spelen we situaties uit het dagelijks leven na. Dat mag zowel uit de privé als de professionele sfeer zijn. Het rollenspel doen we onder leiding van een trainingsacteur, die zich probleemloos inleeft in jouw baas, partner of die lastige klant.


Doelen & Resultaten
Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

  • Een lachwekkende workshop;
  • Een hechter team;
  • Je eigen grenzen overstappen.
  • Jezelf en je collega’s maximaal uitdagen.

De banden die je vormt met mensen hebben een grote impact op hoe gelukkig je je voelt. Een goede verstandhouding met je collega’s, waarin je open en eerlijk met elkaar communiceert, kan het verschil maken tussen een fijne of een vervelende werkplek. Daarnaast helpt deze workshop mensen om hun professionele doelen en targets te behalen. Door zakelijk te flirten boekt men meer resultaat bij hun collega’s of klanten. Die grote potentiële klant is nu opeens wél binnen te halen!

Ook in de privésfeer zijn hechte banden met de mensen om je heen van essentieel belang. Zo wil je bijvoorbeeld een fijne, oprechte connectie met je familieleden, vrienden of partner. De gesprekstechnieken die in deze workshop worden aangereikt kunnen privé toegepast worden.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contactformulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
off
off