WORKSHOP: WARGAME

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Wargame: val je eigen organisatie aan

KLAAR VOOR DE STRIJD? AANVALLEN!

We kennen ons eigen bedrijf door en door.. denken we! Wat is de grootste bedreiging voor jullie organisatie eigenlijk? En hoe zou je hier het beste op kunnen reageren? In deze workshop ga je in teams aan de slag om je eigen organisatie aan te vallen en je blik te verruimen.

Oké vooruit; we kunnen natuurlijk niet allemaal bepalen wat de strategie van een organisatie is, en hoe die uitgevoerd moet worden. Laat staan dat we weleens in de gelegenheid komen om ons eigen bedrijf eens flink aan te vallen. Daar brengt deze workshop verandering in! Samen met jouw team bepaal je een visie die de organisatie vooruit gaat helpen. Het is voor medewerkers verhelderend en inspirerend de eigen organisatie eens goed onder de loep te nemen. Zo ontwikkel je een diepe connectie tussen organisatie en personeel.


Inhoud
Samenwerking is in deze workshop van essentieel belang! In teams gaan we werken aan een bedrijfsanalyse. Deze spitsen we vervolgens toe door regelmatige analyse en debat. Wat zouden jullie doen om de organisatie te laten groeien? Wat als jullie de koers mochten bepalen? Maar de belangrijkste vraag, die je in je dagelijkse werk niet vaak zal beantwoorden: hoe zou jullie team de eigen organisatie aanvallen, met misschien wel een faillissement tot gevolg? Door analyse, debat en samenspel ga je op een andere manier tegen je werkgever aankijken, en raak je meer betrokken bij de visie van het bedrijf.

Indien mogelijk is het vaak zin- en waardevol gebleken om tijdens de afsluiting van deze workshop mensen van HR of het management aanwezig te hebben. Voor beide groepen is het interessant om elkaars standpunten te delen en kort met elkaar te bespreken.


Doelen & Resultaten
Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

  • Ontwikkel een visie;
  • Leer debatteren;
  • Krijg een sterker teamgevoel.

Het klinkt misschien onlogisch dat je gelukkig wordt van het ten gronde brengen of vooruit helpen van je organisatie. Toch is onze ervaring anders! Door in debat te gaan met elkaar leer je om op een  gelijkwaardige manier beter samen te werken met je collega’s. Daarnaast helpt het om betrokken te raken bij een werkgever. Een connectie met de werkgever heeft voor medewerkers een positieve impact op hun werkgeluk. Door een eigen visie te ontwikkelen leert men beter te begrijpen waarom keuzes binnen het bedrijf worden gemaakt. Misschien zijn de keuzes van de directie zo gek nog niet!

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
4 uur€1.095,00Max. 16 deelnemers
Hele dag€1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off