WORKSHOP: PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Persoonlijk leiderschap

NEEM DE REGIE MET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk leiderschap betekent dat je zelf de baas bent over je carrière en over je leven. Dat klinkt heel natuurlijk, maar is helaas een onderwerp waar veel mensen te weinig mee bezig zijn. Reflecteer jij regelmatig op je huidige situatie? Ben je tevreden met de stand van zaken op je werk? Kom je nog wel vooruit? En welke groei wil je doormaken de komende jaren?

Reflectie op die onderwerpen is essentieel voor persoonlijk leiderschap. En dan het liefste op reguliere basis. Want door dat te doen werk je aan je eigen bewustwording. En dat stelt je op zijn beurt weer in staat om te kunnen bewegen in de richting die je wil. Je gaat merken dat dat jouw werkgeluk ten goede komt.

Inhoud
Uiteindelijk draait een workshop om de deelnemers. En omdat dit zo’n persoonlijk onderwerp is gaan we druk aan de slag met verschillende praktijkvormen. Daarbij speelt reflectie een belangrijke rol. Je gaat reflecteren op jezelf, maar ook op je collega’s. Het gesprek aangaan over je carrière en leven kan je namelijk verhelderende inzichten opleveren.

We gaan druk aan de slag met het in kaart brengen van jouw kwaliteiten. Die wil je immers benutten en doorontwikkelen. Maar we gaan het ook hebben over loyaliteit; een van de belangrijkste aspecten van persoonlijk leiderschap. Immers, als je niet loyaal aan jezelf bent is het lastig jezelf te leiden. De inzichten die je opdoet verwerken we in een persoonlijk plan, waarmee je in de praktijk aan de slag kan.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert over persoonlijk leiderschap;

Je krijgt inzicht in je passie, kwaliteiten en overtuigingen;

Je leert over loyaal zijn aan jezelf en verantwoordelijkheid nemen voor je toekomst;

Je hebt een concreet plan om alle nieuwe inzichten in de praktijk toe te kunnen passen.

Persoonlijk leiderschap is een belangrijke voorwaarde om werkgeluk te ervaren. Persoonlijk leiderschap is een state of mind die je een hoop kan opleveren. Als je persoonlijk leiderschap toepast wacht je niet tot het werkgeluk naar jou toekomt, maar ben je pro-actief bezig met het vergroten daarvan. Je hebt zelf immers een grote invloed op je eigen werkgeluk. Werknemers die actief bezig zijn met persoonlijk leiderschap ervaren meer plezier en verbinding met hun organisatie. Dit ziet de werkgever terug in bijvoorbeeld het ziekteverzuim, de productiviteit en het verloop.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Persoonlijke groei

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off