WORKSHOP: PERSONAL BRANDING

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Personal branding

ONTDEK JOUW PERSONAL BRAND

Wat maakt jou als persoon en professional uniek? Ieder mens op de wereld heeft zijn eigen DNA. Een combinatie van allerlei zaken die jouw persoon en karakter bepalen. Maar wist je dat er ook zoiets bestaat als je kantoor DNA? Dat zakelijke DNA kan je vertalen als jouw personal brand. Zo’n personal brand vertelt wie jij bent op de werkvloer. En net zo belangrijk: hoe anderen jou zien.

Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten? Welke kennis heb jij, hoe sta je bekend in de groep en wat is jouw professionele stijl? Dit zijn een paar van de zaken die samen jouw personal brand vormen. Als je dit inzichtelijk hebt kan je bepalen wat je ermee doet: wil je het meer uitdragen? Of wil je misschien wel bepaalde dingen aan jouw personal brand wijzigen?

Inhoud

Personal branding kan van grote waarde zijn. Het is een manier om jezelf, je klanten, je collega’s en je baas te laten zien wie je bent en wat je kan. Het zorgt ervoor dat jij in je kracht staat, maar het helpt ook de organisatie. Want wanneer je van elkaar weet waar een ieder goed in is, kan je van alle werknemers het volle potentieel benutten.

Om het personal brand in kaart te brengen gaan we druk aan de slag met een combinatie van reflectie en opdrachten. Uiteindelijk spelen we een game waarbij we op een interactieve manier op onszelf en elkaar gaan reflecteren. Dat stelt je in staat op verschillende fronten inzichtelijk te maken hoe jij en je collega’s jou zien. We sluiten de workshop af met een personal pitch.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert over personal branding, hoe het gebruikt kan worden en welke waarde het kan vertegenwoordigen voor jou en je organisatie;

Je leert op een interactieve, spelende manier over jezelf en je collega’s;

Je bent in staat jezelf en je collega’s optimaal in te zetten, waardoor de samenwerking en de resultaten beter worden;

Je leert je collega's beter kennen en vergroot daarmee het teamgevoel.

Personal branding is voor velen wellicht een minder bekend thema. Terwijl het wel een grote impact kan hebben op het werkgeluk dat iemand ervaart. Dat werkt twee kanten op. Allereerst krijgen werknemers meer inzicht in hun eigen kwaliteiten, kennis en competenties. Met die inzichten kan je jezelf in je kracht zetten. Zodra je weet wat jouw personal brand is kan je daar gebruik van maken. Dat komt je werkgeluk, productiviteit en prestaties ten goede.

Tegelijkertijd krijgen collega’s een beter beeld van elkaar. Dat zorgt voor meer verbinding; als mensen weten wat ze aan elkaar hebben zullen zij elkaar sneller opzoeken. Onderlinge verbinding kan een grote impact uitoefenen op het werkgeluk dat werknemers ervaren. Daarnaast zorgt het ervoor dat de teamprestaties naar nieuwe hoogtes worden gestuwd.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Waardering

Relatie met collega's

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off