WORKSHOP: PASSIEVOL WERKEN

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Passievol werken

PRESTEREN VANUIT PASSIE

Passievol werken is belangrijk voor werkgeluk. Maar niet alléén voor werkgeluk. Het komt ook je prestaties, productiviteit en effectiviteit ten goede. Maar passievol werken is helaas geen keuze. Het is een gevoel dat je hebt. Een gevoel dat je doet wat je leuk vind en dat je echt iets bijdraagt. Passievol werken zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kan zijn.

Maar toch zijn een hoop werknemers in Nederland hun passie voor het werk kwijt geraakt. Sommigen claimen zelfs nooit passie voor hun werk gevoeld te hebben. Toch hebben de meesten ooit bewust gesolliciteerd om de functie te krijgen die ze nu hebben. Op een punt is er dus een bepaalde passie geweest. Maar zelfs als dat niet het geval is, kan je jouw passie alsnog vinden. We helpen je er graag bij.

Inhoud
Maar hoe (her)ontdek je die passie voor het werk nou? Dat kan best lastig zijn. Zeker als je niet vaak reflecteert op jouw werk- en privésituatie. We gaan je daarom helpen. Maar ook je collega’s gaan je helpen om dit inzichtelijk te maken. Door samen te spreken over dit onderwerp kan je tot verassende inzichten komen.

We gaan aan de slag met verschillende praktijkvormen. We gaan op onszelf en op elkaar reflecteren. Op die manier komen we spelenderwijs steeds iets dichter bij jouw passie. Door te ontleden wat je leuk en minder leuk vind kan je systematisch uitzoeken waar jij energie van krijgt.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert over passievol werken en wat het je kan opleveren;

Je reflecteert op de huidige stand van zaken;

Samen met je collega’s (her)ontdek je jouw eigen passie;

Je verhoogt je productiviteit, werkgeluk en prestaties.

Passievol werken. De naam zegt al waarom je daar gelukkig van wordt. Alles wat je doet vanuit een passie kan je erg gelukkig maken. Toch denken veel werknemers bij hun functie niet direct aan passie. Zonde, want als je wél je passie in het werk ontdekt ga je dat terugzien in jouw werkgeluk. Je word een bevlogen werknemer; iemand die met plezier naar kantoor gaat en altijd weer het maximale uit de werkdag wil halen.

Bevlogen, gepassioneerde werknemers zijn aantoonbaar minder ziek. Dat komt omdat ze zich in hoge mate betrokken voelen bij hun functie en de organisatie. Daarnaast heeft werken vanuit je passie een positieve impact op de productiviteit. Bevlogen medewerkers zijn de optimale versie van zichzelf. En dat gunnen we iedereen.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Persoonlijke groei

Zingeving

Impact hebben

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off