WORKSHOP: MOEILIJKE GESPREKKEN

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Moeilijke gesprekken

VAN ZENUWACHTIG NAAR KRACHTIG

Herken je dat? Die meeting waar je je standpunt nooit in kan brengen? Dat gesprek met die klant waar je tegenop kijkt omdat je daarin een vervelend onderwerp moet aankaarten? Of dat overleg met een collega, die zijn punten altijd iets dominanter inbrengt dan jij. Lastige situaties en moeilijke gesprekken kom je in nagenoeg iedere baan wel eens tegen. Als je de goede handvatten hebt om jouw punt over te brengen is dat geen probleem. Maar als je dat niet kunt, kan je de hele week als een berg op zien tegen dat gesprek. Dat heeft geen positieve uitwerking op jouw geluk.

Omdat uitdagende gesprekken onvermijdelijk zijn kan je maar beter leren hoe je ze goed kan voeren. Want je wilt jouw point of view niet laten ondersneeuwen door onzekerheid, zenuwen of een dominante gesprekspartner.


Inhoud

Daarom gaan we in deze workshop leren hoe je effectief communiceert. Niet om altijd je zin te krijgen, maar om goed uit de verf te komen in gesprekken die je lastig vindt. Om je punt te maken en om gelijkwaardig te zijn. We gaan de mentale blokkade weghalen zodat je uit het gesprek kan halen wat jij wilt!

In deze workshop gaan we veel oefenen. We gaan aan de slag met gesprekken die de deelnemers lastig vinden. Door dat gesprek na te bootsen oefenen we op een heel realistische manier. Sterker nog: we nemen een trainingsacteur mee die jouw gesprekspartner perfect naspeelt. Tijdens het gesprek observeren we je, zodat we je direct feedback kunnen geven. Die feedback kan je daarna direct gebruiken in de praktijk.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je vergroot je kennis over gesprekstechnieken;

Je doet praktijkervaring op middels realistische oefeningen met een trainingsacteur;

Je krijgt meer zelfvertrouwen en handvatten in moeilijke gesprekken;

Je ziet moeilijke gesprekken niet langer als eng, maar als moment om jezelf te laten zien.

Moeilijke gesprekken, situaties of meetings komen in iedere baan voor. Zo kan je als recruiter moeite hebben met een dominante kandidaat. Of vind je het moeilijk om in jouw rol als adviseur een slecht nieuws-gesprek te voeren bij je klant. Dat is oké, want een moeilijk gesprek haalt je uit je comfort zone en zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Maar als je niet weet hoe je dergelijke gesprekken moet aanpakken, kunnen de zenuwen en onzekerheid gaan domineren.

En dat laatste gaan we aanpakken! Door de juiste gesprekstechniek toe te passen kan je jouw standpunt wél overbrengen en voer je een gelijkwaardig gesprek. Vol zelfvertrouwen stap je die moeilijke meeting in. Je zal zien dat je zulke gesprekken dan niet meer gaat zien als eng, maar als een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien en je te ontwikkelen. En daar word je als professional gelukkig van!


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Impact hebben

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contactformulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off