WORKSHOP: LOOPBAANBEGELEIDING

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Loopbaanbegeleiding

ZET STAPPEN IN JE  LOOPBAAN

Werk speelt een ontzettend belangrijke rol in een mensenleven. Niet voor niets is een van de eerste vragen die je een onbekende stelt wat hij of zij voor werk doet. Dat zegt wel iets over de impact van werk op onze identiteit. Toch zijn er veel mensen die niet (meer) precies weten wat ze willen doen. Die het pad dat ze willen bewandelen zijn kwijtgeraakt en voor hun gevoel vast zitten. Loopbaanbegeleiding kan daar uitkomst bij bieden.

Loopbaanbegeleiding betekent niet direct dat je jouw baan moet opzeggen en het over een compleet andere boeg moet gooien. Er spelen veel meer krachten een rol. Wellicht heb je behoefte aan meer verantwoordelijkheid, extra taken of meer contact met je collega’s. Wanneer je dit voor jezelf inzichtelijk hebt gemaakt kan je ervoor zorgen dat je weer de bevlogen professional wordt die je was. Wij helpen je daar graag bij.


Inhoud

In de workshop loopbaanbegeleiding gaan we zoeken naar jouw gewenste loopbaanpad. Het doel is om weer inzichtelijk te krijgen waar jij je bed voor uitkomt, welke stappen je wil maken op professioneel gebied en waar hoop je dat je over een paar jaar staat? De antwoorden op deze vragen gaan ervoor zorgen dat jij weer een duidelijk plan hebt voor de toekomst.

Om deze vragen te beantwoorden gaan we aan de slag met verschillende tools. Reflectie is daar een belangrijk onderdeel van. Uiteindelijk moet je zelf de oplossing vinden, en daarvoor zal je jouw eigen situatie tegen het licht moeten gaan houden. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw passie en missie en vertalen we de bevindingen uiteindelijk in concrete doelen. Na het afronden van de workshop heb je voor jezelf weer een duidelijk beeld van jouw loopbaan.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je doet kennis op over loopbaanbegeleiding;

Je reflecteert op jouw passie en missie; waar kom jij je bed voor uit?;

Je analyseert op je huidige situatie en waar je verandering in wil brengen;;

Jouw doelen worden concreet geformuleerd zodat je aan de slag kan met je eigen loopbaan.

Loopbaanbegeleiding is voor veel werknemers belangrijk. Waar sommige medewerkers tevreden zijn met hun functie, taken en werkomgeving, is er vaak een groter gedeelte van het personeel waar onvrede is. En dat hoeft niet direct te betekenen dat werknemers van baan willen wisselen. Extra taken of verantwoordelijkheden kunnen al een grote impact hebben op het werkgeluk dat iemand ervaart.

Dergelijke ontwikkelingen in een functie zorgen ervoor dat mensen zich ontwikkelen. Dat ze meer competenties vergaren of nóg beter worden in de competenties die zij al hebben. Ontwikkeling is voor veel werknemers in Nederland een belangrijke gelukstrigger.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Persoonlijke groei

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off