WORKSHOP: LEGO OPLOSSINGEN

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop LEGO

LEGO? IK BEN TOCH GEEN KIND?

Kan jij je nog herinneren hoe je als kind samen met je vriendjes met Lego bouwde? De stapel stenen leek eindeloos en de tekening net te moeilijk, maar wat een goed gevoel als jouw bouwpakket stond! Met de Lego workshop brengen we dat gevoel weer terug. Jouw collega’s zijn nu jouw vriendjes en de kick van de bouw wordt direct de start voor betere motivatie en snellere weg naar resultaten. 

In de dagelijkse hectiek van het kantoorleven gaan verfrissende inzichten of innovatieve ideeën soms verloren. Ken jij ook collega’s die barsten van de goede ideeën maar nooit hun stempel op de organisatie durven zetten? Zonde!


Inhoud
Via de workshop kunnen lastige onderwerpen door deelnemers worden omgezet tot tastbare driedimensionale modellen en metaforen. De creativiteit van medewerkers wordt hierbij maximaal benut!

Het gebruik van Lego is een goede manier om mensen in hun kracht te zetten, waarbij geen enkel idee of inzicht ondergesneeuwd kan raken. In deze workshop gaan we even terug naar onze kindertijd. Op een interactieve, speelse wijze ga je aan de slag met de materialen die je hebt. Deelnemers mogen in korte opdrachten en vraagstukken hun creativiteit de vrije loop laten. Door regelmatig het werk stil te leggen en te reflecteren blijft iedereen betrokken in het teamproces. Zaken als feedback, delen, innoveren en reflecteren komen hier allemaal in terug.


Doelen & Resultaten
Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

  • Een interactieve, speelse middag;
  • Reflecteren op de organisatie en relevante vraagstukken;
  • Praktisch uitwerken van oplossingen op lopende issues;
  • Feedback delen, reflecteren en samenwerken.

In de onderzoeken die wij uitvoeren onder medewerkers blijkt dat in nagenoeg alle sectoren inspraak en betrokkenheid erg belangrijk worden gevonden. Werknemers willen meedenken en gehoord worden. Door ze hierin te stimuleren faciliteert een organisatie in hun gelukstriggers. In deze workshop stimuleren we iedere deelnemer om eigen standpunten te delen, zonder voorbij te gaan aan de mening van anderen. Hierdoor ontstaat een evenwichtige discussie waarin iedereen inzichten kan delen.

De workshop is daarnaast interactief en creatief ingestoken, waarbij we regelmatig op elkaar reflecteren. Zo oefenen we spelenderwijs met samenwerken, respect en reflectie. Zaken die ook in de kantooromgeving de belangrijkste facetten voor de moraal van een groep zijn.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
4 uur€1.095,00Max. 16 deelnemers
Hele dag€1.845,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
off
off