WORKSHOP: JE IDEALE IK

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Je Ideale Ik

REFLECTIE, RICHTING, PERSOONLIJKE GROEI

Hoe zie je jezelf? Hoe wil je graag gezien worden en wie wil zijn over een aantal jaar? Soms weet je dat niet goed van jezelf. Soms weet je het wel goed, maar vraag je jezelf af hoe je dat kan bereiken. In deze workshop kom je er samen met je collega’s achter en ga je nadenken over jezelf en anderen!

Wat zou je doen als je nu 100 miljoen hebt en nooit meer hoeft te werken? Hoe ziet je persoonlijke voorpagina van de krant er over 10 jaar dan uit? Wat heb je gedaan, hoe ben je geworden en waar heb je het verschil gemaakt? Al deze vragen gaan we proberen te beantwoorden. Perspectief is belangrijk voor een mens. Je moet richting hebben in het leven om stappen te kunnen zetten. En dingen bereiken kan iemand erg gelukkig maken. Zelfreflectie is daarvoor essentieel.


Inhoud

Je wilt graag in je kracht staan en je kwaliteiten benutten, maar daarvoor zal je regelmatig kritisch moeten zijn naar jezelf. Wat maakt jou nou eigenlijk uniek? Waar kan je nog winst boeken?

In deze workshop gaan we je leren écht naar jezelf te kijken. Dit doen we op een interactieve wijze, waarbij je voornamelijk zelf aan de slag gaat. Je zal de vinger op de zere plek moeten leggen, maar mag ook lovend over jezelf zijn. Je gaat nadenken over wie je wilt zijn, en welke eigenschappen je het meest aan jezelf waardeert. Hierover gaan we met elkaar in discussie. Zo ga jij dus reflecteren op collega’s, maar collega’s ook op jou. Zo krijg je inzicht in hoe je wordt gezien, en in hoeverre dit overeenkomt met de persoon die je graag wilt zijn. Toegegeven, dit proces kan heel spannend zijn. Maar bovenal is het ontzettend leerzaam en kom je een heleboel over jezelf te weten!


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je leert naar jezelf te kijken en te reflecteren;

Je helpt collega's om op zichzelf te reflecteren;

Je krijgt een beter beeld van jezelf en word je bewust van waar je heen wil;

Je gaat met een frisse, ontspannen mindset naar kantoor.

De theorie is duidelijk; om duurzaam gelukkig te zijn en blijven, zou je je niet anders moeten gedragen op je werk als dat je thuis doet. Door bewust te zijn van wie je bent, hoe je overkomt en hoe je zou willen overkomen, kost het je geen extra energie en frustratie. Daardoor wordt de kans op stress of zelfs burn-outs kleiner en voel je je veel gelukkiger met jezelf.

Medewerkers die zichzelf kennen en een stip op de horizon hebben staan in hun kracht, zetten hun kwaliteiten in en benutten op die manier hun volle potentieel. Dat is niet alleen prettig voor de medewerker in kwestie, maar natuurlijk ook voor zijn of haar collega’s. Ook de werkgever heeft hier veel profijt van. Een situatie waarvan alle partijen gelukkiger worden.

Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Persoonlijke groei

Zingeving

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off