WORKSHOP: GRIP OP WERKDRUK

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Grip op werkdruk

WERKDRUK DE BAAS DOOR SLIMMER TE WERKEN

Druk, druk, druk. We kennen het allemaal. Om vijf voor vijf nog aan de slag met de laatste order, daarna nog wat mail beantwoorden en tussendoor belt de klant je nog even op. Iedereen lijkt tegenwoordig in zeven sloten tegelijk te lopen. Logisch ook, de prikkels en hoeveelheid informatie van tegenwoordig zijn ongekend. En hoewel druk je kan stimuleren om te presteren moet je ook bewaken dat het geen hellend vlak wordt. Té druk is namelijk niet goed.

Zodra je werkdruk de baas bent sta je in je kracht. Ineens heb je het overzicht, houd je alle ballen in de lucht en loop je altijd een stapje vóór op de feiten. Je presteert op de toppen van je kunnen. Dat wilt iedereen! Want structuur, rust in je hoofd en goede prestaties hebben een grote impact op hoe gelukkig je je voelt.


Inhoud

In deze workshop gaan we daarom werken om grip te krijgen op drukte zodat jij uitzonderlijke prestaties kan neerzetten! We gaan aan de slag met theorie, opdrachten en oefeningen. In een informatieve workshop reiken we je alle kennis aan over dit onderwerp. Want wat is druk? Wat gebeurd er in je hersenen? En wat zijn de consequenties van té druk (of té rustig) zijn? Vervolgens nemen we je mee in krachtige technieken die je helpen om in control te komen.

Gebruik jij bijvoorbeeld al efficiënte tijdsmanagement of workhacking? Zodra je deze tools kent heb je handvatten om grip te krijgen op werkdruk. Om de kennis direct in de praktijk te brengen zullen we in de workshop ook flink gaan oefenen met deze technieken. Zodra jij de ruimte verlaat heb je weer grip op de werkdruk.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je vergroot je kennis over werkdruk en wat het met je fysieke en mentale gesteldheid doet;

Je leert hoe je werkdruk kan herkennen en effectief kan kanaliseren;

Je leert skills op het gebied van time management en work hacking;

Je werkt met een opgeruimd hoofd voor optimale prestaties.

Werkdruk kan gezond zijn en je stimuleren tot grote prestaties. Alleen maar goed dus, zou je zeggen. Maar wat als werkdruk te veel wordt? Als de druk te structureel is? Dan loop je er al snel tegenaan dat je het overzicht kwijt raakt, werk niet afkrijgt en deadlines niet haalt. Laat staan de fysieke en mentale consequenties van te veel druk, variërend van slapeloze nachten tot burn-outs.

Omdat voorkomen beter is dan genezen kan je werkdruk maar beter de baas zijn. Sterker nog: grip op het werk kan sterk bijdragen aan hoe gelukkig je je voelt op werk. In control zijn geeft een gevoel van voldaanheid: opeens is een deadline geen donkere wolk meer, maar een energizer. Door controle en overzicht te hebben presteer je optimaal. En daar word je gelukkig van!


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Algehele vitaliteit

Werk/privé-balans

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off