WORKSHOP: FEEDBACK GEVEN

Je bent hier: Home » Workshops » Ontwikkeling werknemers » Workshop Feedback geven

FEEDBACK GEVEN, RELATIES VERSTERKEN

Feedback gaat over het overbrengen van boodschappen. Dat doe je continu als je aan het werk  bent. Sterker nog, het is bijna onmogelijk om goed samen te werken zonder elkaar feedback te geven. Zo nu en dan moet je aan kunnen geven wat goed of slecht gaat, zodat jij en je collega daarvan kunnen leren. Maar de manier waarop je feedback geeft heeft wel een invloed op jullie verstandshouding. Het is dus erg belangrijk om feedback op de juiste manier te geven.

Veel mensen vinden het moeilijk om anderen feedback te geven. Ze zijn bang dat het de relatie schaadt. Maar wist je dat je feedback kan geven en tegelijkertijd je relatie met die persoon kan versterken? Dat gaan we je leren! Na deze workshop ben je niet meer bang om mensen aan te spreken op houding of gedrag. Je ziet het juist als momenten waarop je je collega’s kan helpen om zich te verbeteren. Of natuurlijk om je collega’s te complimenteren als ze dingen goed doen. Andersom ga je ook leren feedback te ontvangen. Op die manier schep je hechte, waardevolle banden met de mensen om je heen. Dat gaat jouw werkgeluk zeker ten goede komen.


Inhoud
In deze workshop gaan we diep in op het onderwerp. Er is waardevolle theorie die je goed kan gebruiken om mee te oefenen. Want wat is feedback precies? Hoe moet je goede feedback geven? En ook belangrijk: wat zijn absolute no-go’s op dit vlak? Pas als je weet hoe het in theorie zou moeten kun je gericht gaan oefenen.

Zodra de theorie duidelijk is gaan we druk aan de slag. In verschillende oefenvormen, rollenspellen en opdrachten gaan we oefenen met feedback geven. Dit doe je individueel maar ook in teamverband. Je gaat het geleerde dus direct in de praktijk brengen op andere deelnemers van de workshop. Zo zorgen we ervoor dat je in de toekomst in staat bent op constructieve wijze feedback te geven aan je collega’s.

Uiteindelijk draait de workshop om de deelnemers. Zij moeten geïnspireerd worden en de ruimte verlaten met nieuwe kennis, handvatten en skills. We gaan daarom werken aan de volgende doelen:

Je hebt theoretische kennis over dit onderwerp;

Je hebt verschillende modellen onder de knie waarmee je op een goede manier feedback kan geven;

Je bent in staat op een goede manier positieve of ‘negatieve’ feedback aan je collega’s te geven;

Je weet hoe je feedback van je collega’s op een goede manier kan ontvangen.

Feedback geven gebeurd continu op de werkvloer. Voor sommigen is het een tweede natuur, maar voor anderen is het erg onwennig. Ze zijn angstig dat feedback de onderlinge relatie en sfeer op de afdeling kan verpesten. Zeker als die persoon niet de juiste handvatten heeft om feedback constructief over te brengen. Sommigen kiezen er zelfs voor om feedback maar gewoon niet te delen. Zonde, want goede feedback kan relaties juist versterken. Daarnaast gaan teams er beter van samen werken. Collega’s leren van elkaar en ontwikkelen zich, wat bijvoorbeeld de productiviteit ten goede komt.

Veel werknemers hebben behoefte aan binding met collega’s. Je wilt als professional anderen kunnen helpen in hun ontwikkelin en hechte banden met hen opbouwen. Als je daar angstig voor bent kan dat een knel zijn in je werkgeluk. Met deze workshop kunnen we medewerkers helpen vol vertrouwen feedback te geven.


Deze workshop draagt bij aan de volgende gelukstriggers:

Samenwerken

Impact hebben

Professionele ontwikkeling

Zo veel mensen, zo veel wensen. Workshops organiseren we daarom in verschillende tijdsduren. Andere wensen of een grotere groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.

DuurInvesteringGrootte groep
1 uur€645,00Max. 16 deelnemers
2 uur€745,00
4 uur€1.095,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

Deze klanten kozen ook voor Workjoy

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op 030-227 1974 of vul onderstaand contact- formulier in.

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch adviesgesprek

Trainingsmateriaal

Gecertificeerde trainers

Praktijkgericht & interactief

Telefonische evaluatie

Gelukkigere medewerkers

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off