Incompany werkgeluk workshops voor bedrijven

Offerte aanvragen   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

Verjaag de Calimero in je

Home | Alle werkgeluk workshops | Verjaag de Calimero in je

Workshop Verjaag de Calimero in je

Sommige mensen laten zichzelf zonder enige moeite zien. En brengen het ene na het andere goede idee naar voren. Ook leggen ze duidelijk hun wensen op hun tafel. Zo krijgen ze veel voor elkaar. Zulke mensen moeten haast wel vol zelfvertrouwen zitten, denk je weleens bij jezelf.

Gelukkig kun ook jij meer invloed hebben. En ervoor zorgen dat je gezien en gehoord wordt. Het goede nieuws is dat je dit kunt doen op een manier die precies bij jou past. Dan bereik je namelijk veel meer.

Sta voor je waarde, bereik meer en vergroot je werkplezier

In deze workshop leer je technieken waarmee je meer in je kracht kunt staan. Zo leer je omgaan met negatieve gedachten, ontdek je welke waarde jij toevoegt, onderzoek je in welke situaties je onzeker bent, leer je hoe je zekerder van jezelf kunt zijn en ervaar je hoe effectief je taalgebruik kan zijn. Daarnaast leren we van elkaars succesverhalen.

Maar bovenal leer je om volledig in jezelf te geloven. Je krijgt een mindset waarmee je kansen ziet én grijpt. Dat komt omdat je durft te vertrouwen op je eigen ideeën en kwaliteiten. Daardoor bereik je meer op de werkvloer en ga je dus met meer plezier naar je werk.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We bepalen eerst je doel. Wat zou je bereiken als je jezelf meer zou laten zien en je jouw plek vol overtuiging zou innemen?
 • Wanneer liet je jezelf echt zien? In welke context was dat? En welk gedrag vertoonde je toen? Daar komen we achter door het delen van succeservaringen.
 • Welke situaties zijn lastig voor jou? En wat denk, voel en doe je dan? Dat gaan we onderzoeken.
 • We leren je diverse technieken waarmee je – letterlijk – meer ruimte in kunt nemen. Ook krijg je praktische tips waarmee jij voortaan nog krachtiger uit de verf komt.
 • We onderzoeken hoe gedachten je gedrag kunnen beïnvloeden. En leren je hoe je om kunt gaan met twijfels en kritiek op jezelf.
 • Je maakt een helder plan waarmee je het geleerde in de praktijk gaat brengen. Hierbij breng je in kaart welke kleine stappen je kunt zetten om jezelf meer op de kaart te zetten. En dat op een manier die precies bij jou past.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet wat je belemmert om zichtbaar te zijn op de werkvloer.
 • Je weet waarom – met welk doel dus – je meer gezien en gehoord wil worden.
 • Je leert meerdere strategieën waarmee je zichtbaarder kunt worden.
 • Je weet precies welke strategieën het beste bij je passen en hebt goed in beeld welke stappen je de komende tijd gaat zetten om je zichtbaarheid te vergroten en meer invloed te krijgen.
 • Je hebt ervaren welk nieuw gedrag je vooruit kan helpen.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Karianne

Karianne heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen begon ze vol enthousiasme in dat werkgebied. Voor WorkJoy verzorgt ze sinds 2018 workshops over energie, zichtbaarheid en invloed en gedragsverandering.

Daarbij gelooft ze dat mensen zich makkelijker ontwikkelen als ze een doel voor ogen hebben. Met het juiste steuntje in de rug kunnen mensen zichzelf naar hogere niveaus brengen. Karianne organiseert workshops interactief en met een hoog energieniveau. Zodat leren leuk is en mensen gemotiveerd raken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00Max. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00Max. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een digitaal of face to face gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle verzamelde input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat we weet hoe de workshop er concreet uit ziet. Natuurlijk mag je hier nog feedback op geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar workshops zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten gedaan. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een training nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze workshops. Heel fijn samenwerken dus.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

We hebben een gemiddelde
klantwaardering van een 8,6.

100+ klanten

We hebben de afgelopen jaren
100+ klanten geholpen.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Interesse in een van onze incompany werkgeluk workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.