40+ inspirerende werkgeluk activiteiten

Kennisbank   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home | Alle werkgeluk workshops | Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Heb je het gevoel dat je op werk niet het beste uit jezelf haalt? Dat je minder impact maakt dan je zou willen? Het lukt je bijvoorbeeld niet om tijdens een vergadering je boodschap helder over te brengen. Of tijdens een gesprek met een klant ben je niet in staat om hem of haar op een positieve manier te beïnvloeden. Kortom: je haalt minder resultaat uit je communicatie dan je zou willen. Dat is zonde, want daardoor vermindert je werkgeluk en productiviteit. Maar er is goed nieuws: middels NLP kan je jezelf hierin verbeteren.

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren: ontdek hoe jij je doelen bereikt en je werkgeluk boost door effectiever te communiceren

Tijdens deze workshop verdiepen we ons dus in NLP. Deze afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een doeltreffende methode voor effectieve communicatie. Met NLP krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen, zodat je beter op je gesprekspartners aansluiten. Daardoor bereik je sneller en effectiever jouw doelen en haal je meer voldoening en resultaat uit je werk. Dat geldt ook op teamniveau: NLP zorgt voor een fijnere samenwerking, een betere communicatie en grotere prestaties. Dat komt omdat teamleden via deze methode beter op elkaar kunnen afstemmen. Je kan je wellicht voorstellen dat dit wonderen doet voor je werkgeluk.

Zouden jij en je collega’s graag effectiever willen communiceren om meer impact te hebben? Dan is deze workshop NLP interessant. Onder het kopje ‘Inhoud’ kun je lezen wat we tijdens deze sessie gaan doen.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Reflecteren op het huidige niveau van Neuro Linguïstisch Programmeren onder deelnemers.
 • De essentiële theorie over Neuro Linguïstisch Programmeren. Wat is het precies en welke factoren zijn relevant?
 • Analyse en evaluatie van je huidige communicatie, en in hoeverre dit je dient of juist afremt in je contact met anderen.
 • Verschillende Neuro Linguïstisch Programmeren technieken en hoe je deze in je voordeel kan gebruiken in gesprekken met interne en externe stakeholders.
 • De rol van zintuigen, taal- en woordkeuze en de invloed van deze zaken op de kracht van je eigen communicatie.
 • Individueel en op groepsniveau definiëren hoe NLP bij kan dragen aan meer voldoening, meer plezier en betere prestaties.
 • Concrete handvatten, handige tips en waardevolle technieken op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren.
 • Het bepalen van een next step om mee te nemen uit de workshop.

Naast bovenstaande topics heeft deze workshop een paar vaste blokken, zoals een plenaire opening, praktijkoefeningen, een Q&A en een plenaire afsluiting. Tussendoor zorgen we voor voldoende pauze.

Resultaten van de workshop

Tijdens de workshop werken we toe naar deze resultaten. Deze kunnen wijzigen op basis van jullie leerbehoefte en de duur van de sessie.


 • Je kent en begrijpt de nodige theorie van Neuro Linguïstisch Programmeren en welke elementen daarin relevant zijn.
 • Je leert hoe je meer impact kunt maken op de werkvloer door resultaatgerichter te communiceren met behulp van NLP.
 • Je krijgt inzicht in je gedrag en dat van anderen door NLP, waardoor je beter kunt inspelen op de behoeften van je gesprekspartners.
 • Je draagt bij aan een betere samenwerking binnen het team door NLP toe te passen, maar vergroot ook je eigen effectiviteit.
 • Je hebt alle praktische handvatten om NLP zelf toe te kunnen passen in je dagelijkse werkpraktijk.
 • Je hebt een next step waar je na de workshop mee verder kan.

Voordat de workshop wordt uitgevoerd, inventariseren we jullie specifieke leerbehoefte. Afhankelijk van jullie situatie stemmen we de inhoud en resultaten in samenspraak af.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€695,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 & 4 uur€3.195,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 7 uur€3.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat je weet hoe de workshop er concreet uit ziet.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Trainer van de workshop

Deze werkgeluk workshop wordt gegeven door een van onze gespecialiseerde trainers.


We verzorgen onze werkgeluk workshops met meer dan ervaren 20 trainers, ieder met zijn of haar eigen expertise. In het proces vóór de sessie zal je kennis maken met de trainer die jullie workshop faciliteert. Zo waarborgen we dat hij of zij op de hoogte is van alle ins & outs over jullie situatie!

Een aantal van onze trainers vind je hieronder. Ben je benieuwd naar alle trainers? Bekijk dan dan onze Over ons pagina.

Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: Vanaf 1 uur tot 2 x 7 uur


Vanaf: €695,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland


Voertaal: Nederlands of Engels

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar activiteiten zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten en catering afgenomen. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een werkgeluk activiteit nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze werkgeluk programma’s.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Inspirerende activiteiten voor meer werkgeluk op de werkvloer?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.