Incompany werkgeluk workshops voor bedrijven

Offerte aanvragen   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home | Alle werkgeluk workshops | Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Heb je het gevoel dat je op werk niet het beste uit jezelf haalt? Dat je minder impact maakt dan je zou willen? Het lukt je bijvoorbeeld niet om tijdens een vergadering je boodschap helder over te brengen. Of tijdens een gesprek met een klant ben je niet in staat om hem of haar op een positieve manier te beïnvloeden. Kortom: je haalt minder resultaat uit je communicatie dan je zou willen. Dat is zonde, want daardoor vermindert je werkgeluk en productiviteit. Maar er is goed nieuws: middels NLP kan je jezelf hierin verbeteren.

Workshop Neuro Linguïstisch Programmeren: ontdek hoe jij je doelen bereikt en je werkgeluk boost door effectiever te communiceren

Tijdens deze workshop verdiepen we ons in NLP. Deze afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een doeltreffende methode voor effectieve communicatie. Met NLP krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen, zodat je beter op je gesprekspartners aansluiten. Daardoor bereik je sneller en effectiever jouw doelen en haal je meer voldoening en resultaat uit je werk. Dat geldt ook op teamniveau: NLP zorgt voor een fijnere samenwerking, een betere communicatie en grotere prestaties. Dat komt omdat teamleden via deze methode beter op elkaar kunnen afstemmen. Je kan je wellicht voorstellen dat dit wonderen doet voor je werkgeluk.

Zouden jij en je collega’s graag effectiever willen communiceren om meer impact te hebben? Dan is deze workshop NLP interessant. Onder het kopje ‘Inhoud’ kun je lezen wat we tijdens deze sessie gaan doen.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • De theoretische kant van NLP komt aan bod. Hoe en waarom is deze methode zo succesvol? Wat zijn de voordelen van NLP voor individuele teamleden en het team als geheel?
 • Jij en je collega’s analyseren in hoeverre jullie al (onbewust) gebruik maken van NLP-technieken en wat dit precies oplevert.
 • Je leert NLP-technieken kennen die je kunt inzetten om effectiever te communiceren met je collega’s, je teamleider of zakelijke partner.
 • Je oefent uitgebreid met deze technieken, zodat jij NLP snel en efficiënt onder de knie krijgt.
 • We behandelen de rol van zintuigen, taal- en woordkeuze en de impact die deze zaken hebben op jouw communicatie.
 • Samen met je collega’s bespreek je hoe jullie met de methode NLP als team beter kunnen presteren en prettiger kunnen samenwerken.
 • De workshop resulteert in een helder plan van aanpak zodat jij weet hoe je NLP op de werkvloer kunt inzetten.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je hebt meer kennis over de methode NLP en de voordelen ervan. Daarnaast weet je meer over zintuigen, taal- en woordkeuze en de impact hiervan op de communicatie.
 • Je hebt inzichtelijke gemaakt in hoeverre jij en je collega’s al gebruik maken van NLP-technieken op de werkvloer en wat dit oplevert.
 • Door uitgebreid te oefenen met diverse technieken van NLP ben jij in staat om ze zelfstandig op de juiste momenten in te zetten.
 • Jij en je collega’s weten hoe jullie de methode NLP kunnen gebruiken om ook als team beter te presteren en efficiënter samen te werken.
 • Door de inzet van NLP lukt het je om meer resultaat uit je communicatie te halen. Dat verbetert jouw prestaties én werkgeluk.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00Max. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00Max. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een digitaal of face to face gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle verzamelde input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat we weet hoe de workshop er concreet uit ziet. Natuurlijk mag je hier nog feedback op geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar workshops zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten gedaan. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een training nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze workshops. Heel fijn samenwerken dus.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

We hebben een gemiddelde
klantwaardering van een 8,6.

100+ klanten

We hebben de afgelopen jaren
100+ klanten geholpen.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Interesse in een van onze incompany werkgeluk workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.