Incompany werkgeluk workshops voor bedrijven

Offerte aanvragen   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

Hoe overleef je de kantoortuin

Home | Alle werkgeluk workshops | Hoe overleef je de kantoortuin

Workshop Hoe overleef je de kantoortuin

De kantoortuin – met zijn open ruimtes, flexibele werkplekken en rumoer – is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. Sommigen vinden het een verademing en leven helemaal op door ‘het nieuwe werken’. Anderen vinden het juist een ramp. Zij raken continu afgeleid, kunnen zich nauwelijks meer concentreren en kunnen niet omgaan met alle prikkels uit de kantoortuin.

Vind je plek in de kantoortuin en ga weer met plezier naar je werk

In deze workshop laten we je zien hoe je weer vol energie en met plezier aan de slag kunt in de kantoortuin. Voortaan verzet je weer bergen werk en ga je elke dag met een glimlach naar je werk.

Tijdens de workshop zoomen we in op jouw situatie en je behoeften op de werkvloer. Ook onderzoeken we je eigen gedrag op kantoor. Na afloop van de workshop weet je precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat je optimaal kunt presteren in de kantoortuin.

Jullie kunnen deze workshop ook als team volgen. Jullie gaan dan naar huis met heldere afspraken voor het team én een inspirerende team challenge waarmee jullie spelenderwijs kunnen werken aan een kantoortuin waarin iedereen plezierig kan werken.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We trappen de workshop af met een blik op jouw situatie. Wat vind je fijn aan de kantoortuin? En wat juist niet?
 • Daarna inventariseren we jullie eigen oplossingen voor knelpunten in de kantoortuin. Als jullie de workshop in teamverband volgen, onderzoeken we of hier een gemene deler in zit. Deze rode draad laten we dan terugkomen in de workshop.
 • Je leert waarom het zo belangrijk is om gefocust te werken. Wat zijn succesfactoren en valkuilen hierbij? Hoe kun je jouw ‘aandachtsspier’ trainen? En waarom is het soms zo moeilijk om je te concentreren?
 • Uiteraard gaan we ook volop oefenen met het gefocust werken in de kantoortuin. Daarnaast maak je een helder plan waarmee je het geleerde zelf in de praktijk gaat brengen.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet wat het van je vraagt om in de kantoortuin te werken. En je weet wat het je kan opleveren.
 • Je weet waarom focus zo essentieel is en hebt in beeld hoe je kunt werken aan je concentratie.
 • Je kent jouw behoeften op de werkvloer en weet precies hoe je hier invulling aan kunt geven.
 • Je maakt een helder plan van aanpak waarmee je morgen al met meer lol, focus en effectiviteit gaat werken in de kantoortuin. Dat geeft je werkgeluk een enorme boost.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Gitty

Gitty werkte na haar hbo opleiding creatieve therapie een aantal jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Gaandeweg merkte ze de behoefte om mensen meer te kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Daarom besloot ze een vervolgopleiding tot trainer en coach te volgen.

Sinds 2019 organiseert Gitty meerdere workshops bij WorkJoy. Daarmee wilt ze bevlogen professionals en teams helpen bij het vergrote van de onderlinge verbinding, zingeving en balans. Ze vind het daarbij belangrijk om ieders kwaliteiten effectief in te zetten. Zodat de effectiviteit toeneemt, de samenwerking verbetert en het werkplezier groeit.

Workshops met Gitty zijn interactief en energiek. Door veel dialoog en reflectie op te zoeken wordt het leerrendement van deelnemers gestimuleerd.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00Max. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00Max. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een digitaal of face to face gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle verzamelde input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat we weet hoe de workshop er concreet uit ziet. Natuurlijk mag je hier nog feedback op geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar workshops zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten gedaan. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een training nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze workshops. Heel fijn samenwerken dus.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

We hebben een gemiddelde
klantwaardering van een 8,6.

100+ klanten

We hebben de afgelopen jaren
100+ klanten geholpen.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Interesse in een van onze incompany werkgeluk workshops?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.