40+ inspirerende werkgeluk activiteiten

Kennisbank   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Volg onze werkgeluk workshop

7 eigenschappen voor een vitaler leven

Home | Alle werkgeluk workshops | 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Workshop 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Vitaal leven, dat willen we natuurlijk allemaal. Als je vitaal leeft, zit je namelijk bomvol energie. Daardoor krijg je veel meer voor elkaar in je privéleven. En het geeft je werkgeluk ook nog eens een flinke boost. Helaas lukt het niet iedereen om zo vitaal mogelijk in het leven te staan. Zo weten veel mensen gewoon niet hoe het moet. En ontbreekt het anderen aan de nodige doorzettingskracht. Waar het ook aan ligt: geen nood. In deze workshop vertellen we je precies hoe je vitaler kunt leven.

Wij leren je de 7 eigenschappen waarmee je vitaler kunt leven en meer plezier krijgt in je werk

In deze workshop laten we je zien hoe je weer grip krijgt op je leven en zo elke dag optimaal kunt benutten. Hierbij zijn 7 eigenschappen cruciaal. Zo loont het de moeite om jezelf regelmatig goed onder het vergrootglas te leggen, heldere doelen te formuleren en ervoor te zorgen dat je deze doelen ook echt haalt.

Wil jij ook aan de slag met de 7 eigenschappen voor een vitaler leven? Waardoor je meer uit je privéleven haalt en elke dag met een glimlach naar je werk gaat? Dan is dit echt een workshop voor jou. Zo leer je alles over de theorie achter vitaler leven en breng je het geleerde meteen in de praktijk. Hieronder lees je wat er op het programma staat.

Inhoud van de workshop

De punten hieronder geven een indicatie van de workshop. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Je komt erachter waarom het zo goed is om vitaal te leven. En hoe je er zowel in je privéleven als op de werkvloer de vruchten van gaat plukken.
 • Hoe vitaal leef je al? Wat kan er beter? En hoe ga je daarvoor zorgen? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen.
 • We gaan uitgebreid in op de 7 eigenschappen waarmee je vitaler kunt leven. En gaan er vervolgens flink mee oefenen in diverse spellen en opdrachten.
 • Met een helder plan van aanpak leg je precies vast hoe jij aan een vitaler leven gaat werken. Hierdoor wordt het makkelijk om het roer nu eens echt om te gooien.
Resultaten van de workshop

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet hoe je de 7 eigenschappen voor een vitaler leven zelf in de praktijk kunt brengen.
 • Je leert meer over jezelf, in hoeverre je al vitaal leeft en of je daar verbetering in wil aanbrengen.
 • Je zit vol energie om het geleerde direct toe te passen in het dagelijkse leven en op de werkvloer. Dat komt omdat je nu exact weet wat je wil veranderen in je leven, hoe je dat gaat bereiken én hoe je dat kunt volhouden.
 • Je krijgt meer vitaliteit, zit lekkerder in je vel en gaat met meer plezier naar je werk.
Trainer van de workshop

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze workshop wordt gegeven door:


Sylvie

Sylvie is een energieke, ervaren facilitator die gelooft dat iedereen ongebruikte potentie heeft én dat we allemaal onze eigen blindspots hebben.  Die potentie probeert ze in de workshops die ze voor WorkJoy organiseert te ontdekken en benutten.

Sylvie heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer binnen grote corporates in het bedrijfsleven. Daarnaast is ze in 2011 gecertificeerd als internationaal facilitator van het wereldbekende programma ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Haar kennis en ervaring zet ze in om van iedere workshop een succes te maken. Met altijd een vleugje humor. Er wordt dus hard gewerkt, veel geleerd en vaak gelachen!

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€695,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 uur€795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 & 4 uur€3.195,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 7 uur€3.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de workshop

Voor het resultaat van de workshop is het belangrijk dat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jullie situatie. Daarom doorlopen we als voorbereiding deze stappen:

 1. Na het ontvangen van jouw aanvraag plannen we een digitaal of face to face gesprek in. We vinden het leuk om kennis te maken en horen graag meer over jullie behoefte. Na het gesprek sturen we een vrijblijvende offerte op.
 2. Willen jullie samenwerken? Geweldig! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier toe zodat we de casus perfect in beeld brengen.
 3. Met alle verzamelde input gaan we aan de slag. We stemmen het programma van de workshop af op jullie behoefte. Je ontvangt van ons een concept programma zodat we weet hoe de workshop er concreet uit ziet. Natuurlijk mag je hier nog feedback op geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de workshop afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een workshop is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


We maken tijdens onze workshops gebruik van onze actief-leren methode. Die zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen toewerken naar een optimaal leerrendement.

De actief leren-methode betekent dat de deelnemers veelvuldig zélf aan de slag gaan. Om dat te realiseren wisselen onze traienrs de theorie doorlopend af met praktijkonderdelen zoals opdrachten. reflectie, debat en intervisie. Dankzij deze werkwijze ontstaan er snel inzichten en handvatten die deelnemers in hun werkende leven kunnen toepassen.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor deze workshop. Binnen 48 uur in je inbox.

Deze workshop in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €795,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes? We kunnen de workshop aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze werkgeluk workshop volgen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor deze workshop.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Heb je advies nodig? Onze coördinatoren helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar activiteiten zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten en catering afgenomen. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een werkgeluk activiteit nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze werkgeluk programma’s.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Inspirerende activiteiten voor meer werkgeluk op de werkvloer?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.