15+ werkgeluk thema's

Gespecialiseerde trainers

30+ klanten in 2019

Beoordeeld met een 8,7

Ontdek onze Werkgeluk journey.
Onze Voor nog meer impact.

Als organisatie (nog) meer sturen op werkgeluk? Maar dat dan wel middels een concreet plan en gedegen onderzoek. Zodat de investering echt rendement oplevert. Klinkt logisch? Dan kan onze Werkgeluk journey wel eens precies zijn wat jullie zoeken. 🚀

  • Fase 1: Onderzoek

  • Fase 2: Analyse

  • Fase 3: Implementatie

Fase 1:  Onderzoek.

Een journey begint met grondig onderzoek binnen de organisatie op de 10 factoren van werkgeluk. Zodat de investeringen die we gaan maken écht resultaat gaan opleveren.

Met online en offline onderzoek brengen we de organisatie in kaart. We zetten hiervoor een digitale vragenlijst, interviews en panelgesprekken in. 

Fase 2:  Analyse.

Zodra het onderzoek afgerond is gaan we analyseren. We maken inzichtelijk wat er goed en wat er minder goed gaat. Waar kan de organisatie het beste in investeren om gelukkige werknemers te krijgen? Die vraag beantwoorden we in de analyse fase.

De resultaten worden gepresenteerd in een helder en duidelijk onderzoeksrapport. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Fase 3:  Implementatie.

De leukste fase is aangebroken! We implementeren het advies uit de analysefase. We stellen samen een plan van aanpak op en trainen en coachen werknemers om een gelukkiger (werk)leven te leiden.

We kijken in eerste instantie naar wat de organisatie zélf kan doen om de situatie te verbeteren. Aanvullend zetten we workshops, coaching en ons netwerk in. Op naar werkgeluk!  🏆

download
Advies of hulp nodig?

We helpen je graag met het maken van de beste keuze!  🙂

image
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#f48200
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off