40+ inspirerende werkgeluk activiteiten

Kennisbank   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Duurzaam investeren in werkgeluk

Werkgeluk journey

Home | Werkgeluk journey

Investeer duurzaam en gericht in het vergroten van werkgeluk.

Hebben jullie de behoefte om structureel en duurzaam te investeren in het werkgeluk van werknemers? Dat is goed om te horen! Met onze werkgeluk journey realiseren we dat.

Een werkgeluk journey verschaft inzicht in het werkgeluk binnen de organisatie. Zo achterhalen we de huidige situatie, maar ontdekken we vooral waar ruimte ligt voor verbetering. Zodat de investeringen die jullie hierin doen daadwerkelijk zorgen voor meer werkgeluk onder het personeel.

Health checks vitaliteit werknemers

Onze werkgeluk journey voor organisaties

Een optimaal een duurzaam resultaat. Zo doen we dat.. 👇

Op maat voor jullie organisatie

Werkgeluk is voor iedere werknemer anders. En daar komt ook nog bij dat iedere organisatie van elkaar verschilt.

Waar we heen willen: een standaard oplossing gaat geen optimaal rendement opleveren. Daarom stellen we de journey af op jullie situatie en wensen. Het maakt dus niet uit of jullie organisatie groot, klein, jong, oud, corporate of MKB is. Samen komen we tot een optimaal traject. 

Data gedreven voor het beste resultaat

Onze werkgeluk journey is data gedreven. Cijfers liegen niet en geven het perfecte fundament voor duurzame verandering.

Dat betekent dat er een zwaartepunt ligt in onderzoek en data verzameling. We achterhalen op die manier precies waar de ontwikkelpunten binnen de organisatie liggen. Zo weten jullie zeker dat alle inspanningen daadwerkelijk rendement gaan opleveren. Een geruststellende gedachte.

Fase 1: Onderzoek binnen de organisatie

Meten is weten. En dat geldt voor werkgeluk zeker. We starten de werkgeluk journey daarom altijd met een gedegen onderzoek.

Dat onderzoek wordt afgestemd op het type organisatie en het aantal medewerkers. Vaak wordt het uitgevoerd op drie niveau’s: op medewerker-, team- en organisatieniveau. Door een combinatie van onderzoeksmethodes achterhalen we preciés waar de ontwikkelruimte zit. 

Fase 2: Analyseren en adviseren

Het onderzoek is gedaan en de data is verzameld. Het is tijd om te analyseren en om jullie te adviseren.

De uitkomsten van het onderzoek leveren haarscherpe inzichten op. We weten precies waar jullie in kunnen investeren om het werkgeluk direct te vergroten. Onze bevindingen en aanbevelingen delen we met jullie in duidelijke rapporten. Zodat iedereen weet hoe en waarom we de laatste fase ingaan.

Fase 3: Implementeren

Yes, we zijn aangekomen bij de leukste fase! Samen met jullie implementeren en verankeren we de aanbevelingen uit het rapport.

In overleg stemmen we een pakket aan interventies af. Veel van de optimalisaties kunnen jullie zelf doorvoeren. Met de overige aanbevelingen helpen wij. Denk daarbij aan workshops, training trajecten of coaching. Zo zetten we concrete stappen naar meer werkgeluk. 🚀

Veelgestelde vragen over onze werkgeluk journey

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe lang duurt zo'n journey ongeveer?

Dat is volledig afhankelijk van jullie agenda. Maar om je een beeld te geven: fase 1 en fase 2 zijn meestal binnen een maand afgerond. Daarna plannen we samen de implementatiefase in.

Zijn we na de werkgeluk journey helemaal klaar?

Een veranderprogramma geeft jullie concrete handvatten zodat jullie zelfstandig aan de slag kunnen met het werkgeluk binnen de organisatie. Maar werkgeluk is geen eenmalige inspanning. We adviseren jullie om de inspanningen en het beleid (half)jaarlijks te evalueren en bij te schaven. Wij kunnen jullie hierbij helpen.

Wat kost zo'n programma?

Dit is maatwerk. De investering is afhankelijk van jullie type organisatie en natuurlijk jullie specifieke wensen en behoeftes. Neem even contact met ons op om jullie situatie te bespreken. Dan kunnen we jullie een concreet beeld geven van de kosten.

Kan ik ook alleen een onderzoek laten uitvoeren?

Dat is geen probleem. Zolang jullie plechtig beloven dat jullie er daarna écht mee aan de slag gaan. 😉

Zonder gekkigheid: ja, we kunnen ook uitsluitend het onderzoek uitvoeren. Jullie ontvangen van ons dan een compleet en duidelijk rapport. Daarmee kunnen jullie zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van verbeteringen. En hebben jullie toch nog hulp nodig? Dan kan je ons altijd bellen.

Wie voert de werkgeluk journey precies uit?

We vinden fijne, snelle communicatie en korte lijnen heel belangrijk. Dat werkt lekker. Je krijgt daarom een vaste werkgelukdeskundige die het traject van A tot Z uitvoert. Zo hebben jullie één aanspreekpunt en weten jullie precies wie er over de vloer komt. In de implementatiefase is het mogelijk dat andere coaches of trainers worden aangehaakt.

We zijn enthousiast! Hoe gaat het nu verder?

Leuk om te horen! Neem even contact met ons op zodat we een call in kunnen plannen. We horen graag meer over jullie situatie. Op basis van dat gesprek plannen we eventueel een face to face gesprek in en maken we een op maat gemaakt voorstel voor jullie. 

Als we beide enthousiast zijn over de samenwerking plannen we de fases in en gaan we aan de slag om een geweldig resultaat te realiseren!

Start vandaag nog met onze werkgeluk journey voor organisaties.

Hebben jullie interesse in onze krachtige werkgeluk journey?
Of willen jullie gewoon even met ons sparren over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar activiteiten zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten en catering afgenomen. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een werkgeluk activiteit nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze werkgeluk programma’s.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!

8,6 waardering

Onze gemiddelde
klantwaardering is een 8,6.

150+ klanten

We helpen klanten verspreid
door heel Nederland.

#1 begeleiders

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde begeleiders.

Praktische sessies

Praktische activiteiten,
direct op de werkvloer.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Inspirerende activiteiten voor meer werkgeluk op de werkvloer?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.