De expert in werkgeluk | Gelukkige werknemers, geweldige prestaties.
ADRES

Europalaan 2C, 3526KS, Utrecht

TELEFOON

030 - 227 1974

E-MAIL

welkom@workjoy.nl


Warning: Illegal string offset 'hide_breadcrumbs' in /home/workfuel/public_html/wp-content/themes/roof/layouts/header/title-bar.php on line 82

Visie & Missie

VIsie & Missie.

Waarom doen we wat we doen?

Je bent hier: Home » Visie & Missie

Visie & Missie.

Wij geloven in werkgeluk.

Omdat werk zo’n grote impact heeft op het leven is het belangrijk dat je je dolgelukkig voelt bij je werkgever.
En voor werkgevers is het minstens net zo belangrijk om gelukkige werknemers te hebben.

Werk = impact!

En daarom bestaat WorkJoy.

Werk heeft impact op het leven. In termen van tijd (de meeste van ons zitten minimaal 8 uur per dag op kantoor), maar ook in hele andere facetten. Je functie en carrière vormen voor een groot deel je identiteit en eigenwaarde. Één van de eerste vragen die je stelt aan een nieuwe kennis is: “wat doe je in het dagelijks leven?”. We antwoorden dan negen van de tien keer met de functie die we bekleden. Dat zegt alles over hoe ons werk verweven is met onze persoon.

En daarom bestaat WorkJoy
Precies om die reden bestaat WorkJoy. Omdat werk zo’n grote impact heeft op het leven is het belangrijk dat je je dolgelukkig voelt bij je werkgever. Want dan ga je met een glimlach naar werk en kom je met een glimlach thuis. Dat gunnen we iedereen. Daarnaast stimuleert het je om jezelf optimaal te ontwikkelen. Mensen hebben meer drive als ze zich ergens goed bij voelen.

En organisaties dan?

Investeren in werkgeluk voor geweldige prestaties.

Gelukkige werknemers hebben ook een grote impact op hun werkgever. Als organisatie wil je groeien. Je wil een resultaat neerzetten waar je trots op kan zijn en je wil dat realiseren met de inspanningen van de medewerkers. Want zij hebben de grootste invloed op het imago, de processen, de sfeer en het bedrijfsresultaat. Is het dan niet heel logisch om juist in hen te investeren? Wij vinden van wel. Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie.

Investeren in werknemers = investeren in betere resultaten
We willen iedere organisatie laten zien dat een geluksgericht personeelsbeleid zich uitbetaalt. Hoe precies? Een voorproefje kan je hier lezen. Investeren in gelukkige werknemers is namelijk een keuze die gaat leiden tot geweldige resultaten. Resultaten waardoor je volgend jaar over de prestatie van het jaar daarvoor heen kan. En daar draait het toch om?

Missie 2025.

Heel werkend Nederland dolgelukkig.

Omdat werkgeluk zo belangrijk is hebben we onszelf een doel gesteld. In 2025 is iedere werknemers in Nederland dolgelukkig.

Ambitieus? Zeker. Maar iedere dag komen we weer een stukje verder.

[testimonials style=”style2″ des_testimonials_flex_slideshow_speed=”6000″ des_testimonials_flex_animation_duration=”3000″ testimonials_cats=”0″ number=”0″]

Meer dan 50 klanten kozen al voor werkgeluk.