Zakelijk flirten

Aug 20, 2017

WorkJoy

0

Flirten op de werkvloer is altijd een gevoelig onderwerp. Maar zakelijk flirten is leuk en zorgt voor optimale samenwerking met collega’s en klanten. Toch kan zakelijk flirten, net zoals normaal flirten, ook heel spannend en eng zijn! Het is daarom belangrijk dat je deze manier van communiceren aan durft te leren, en daar goed in begeleid wordt. We nemen je graag mee in dit verleidelijke spel!

In deze workshop gaan we banden leggen. Hechte, betekenisvolle banden zoals je die ook wil leggen met de mensen om je heen: of dit nu vrienden, familie, collega’s of klanten zijn. De kracht van zakelijk flirten zit namelijk in het compleet op hun gemak stellen van je gesprekspartner. Op die manier vinden mensen het fijn om bij je in de buurt te zijn, en stellen ze zich helemaal voor je open. Zo krijg je een optimale connectie. Denk je eens in wat voor kansen dit je allemaal gaat bieden in jouw carrière: wie weet haal je die belangrijke klant nu wél binnen voor jouw bedrijf!
Maar om dit te bereiken moet je moed tonen en flink oefenen. We gaan je daarom stap voor stap leren hoe je dit doet. Vervolgens gaan we de theorie direct in de praktijk brengen door het uitvoeren van rollenspellen. Om het zo realistisch mogelijk te maken spelen we situaties uit het dagelijks leven na. Dat mag zowel uit de privé als de professionele sfeer zijn. Het rollenspel doen we onder leiding van een trainingsacteur, die zich probleemloos inleeft in jouw baas, partner of die lastige klant.

Hoe maakt dit medewerkers gelukkig?

De banden die je vormt met mensen hebben een grote impact op hoe gelukkig je je voelt. Een goede verstandhouding met je collega’s, waarin je open en eerlijk met elkaar communiceert, kan het verschil maken tussen een fijne of een vervelende werkplek. Daarnaast helpt deze workshop mensen om hun professionele doelen en targets te behalen. Door zakelijk te flirten boekt men meer resultaat bij hun collega’s of klanten. Die grote potentiële klant is nu opeens wél binnen te halen!
Ook in de privésfeer zijn hechte banden met de mensen om je heen van essentieel belang. Zo wil je bijvoorbeeld een fijne, oprechte connectie met je familieleden, vrienden of partner. De gesprekstechnieken die in deze workshop worden aangereikt kunnen privé toegepast worden.

Doelstellingen & resultaten:

» Een lachwekkende workshop;
» Een hechter team;
» Je eigen grenzen overstappen.
» Jezelf en je collega’s maximaal uitdagen.
Post by

WorkJoy wilt iedere werknemer in Nederland gelukkig maken. Omdat gelukkige werknemers zorgen voor geweldige prestaties. Door werkgeluk te ervaren presteren uw medewerkers beter en zijn ze duurzamer inzetbaar. Ze worden de beste versie van zichzelf – een ultieme situatie voor werkgever en werknemer. WorkJoy helpt organisaties over de volle breedte om deze situatie te realiseren.