0%

ONZE DIENSTEN

Je bent hier: Home » Onze diensten

MODULES WERKGELUK

Met werkgeluk modules kan iedere organisatie investeren in gelukkige werknemers. Deze zelfstandige modules op het gebied van onderzoek, implementaties en ondersteuning stellen onze klanten in staat om op hun eigen tempo te sturen richting een geluksgericht personeelsbeleid. Zo kunnen organisaties kennis maken met de voordelen van werkgeluk als strategische keuze. Klaar om definitief te kiezen voor werkgeluk? In ons veranderprogramma koppelen we modules tot een 100% op maat gesneden traject.

Waarom zelfstandige modules?
Niet iedere organisatie kan of wil direct het roer omgooien en een 100% geluksgericht personeelsbeleid voeren. Dat begrijpen we. Middels losse, zelfstandige modules kunnen organisaties laagdrempelig investeren in werkgeluk. Zo laten we iedereen kennis maken met de voordelen van gelukkige werknemers.

MEDEWERKERS GELUKSCAN

WORKSHOPS VOOR MEDEWERKERS

ONDERSTEUNING HRM

CONTINUOUS LEARNING

Met onze Medewerker Gelukscan brengen we de huidige stand van zaken in kaart. Hoe (on)gelukkig zijn uw medewerkers? Een ideale benchmark om een geluksgericht personeelsbeleid op te bouwen.

Praktijkgerichte en interactieve workshops. Om medewerkers of teams te ontwikkelen, te motiveren en stil te laten staan bij werkgeluk. Korte, laagdrempelige interventies om een organisatie gelukkiger te maken.

We trainen en coachen hrm professionals zodat ze zelfstandig andere medewerkers gelukkig kunnen maken. Niet de juiste mensen in huis? Dan bieden we ondersteuning of detacheren onze professionals.

Geen enkele professional wilt stil staan. We bieden daarom een krachtige digitale oplossing die garandeert dat uw medewerkers zich constant blijven ontwikkelen. Fun, laagdrempelig en plug and play.

WORKSHOPS VOOR MEDEWERKERS

Praktijkgerichte en interactieve workshops. Om medewerkers te motiveren, te bewegen en stil te laten staan bij werkgeluk.

MEDEWERKERS GELUKSCAN

Door kwalitatief en kwantitatief onderzoek brengen we de huidige stand van zaken in kaart. Hoe (on)gelukkig zijn uw medewerkers?

HRM

We trainen uw hrm professionals zodat zij het personeel gelukkig kunnen maken. Niet de juiste mensen in huis? Dan bieden we ondersteuning of detacheren onze professionals.

CONTINUOUS LEARNING

Geen enkele professional wilt stil staan. We bieden daarom een krachtige digitale oplossing die garandeert dat uw medewerkers zich constant blijven ontwikkelen.

VERANDERPROGRAMMA VOOR ORGANISATIES
EEN GELUKKIGE ORGANISATIE IN 120 DAGEN

Een nieuw en duurzaam geluksgericht personeelsbeleid ontwikkelen en implementeren? Dat horen we graag. WorkJoy helpt organisaties die deze weg in willen slaan met een verandertraject. Een proces waarbij we losse modules koppelen tot een op maat gesneden programma. Dit programma voeren we voor, maar vooral sámen met de klant uit, omdat geen enkele organisatie hetzelfde is.

Gelukkige medewerkers brengen tal van voordelen met zich mee. Ze zijn productiever, meer betrokken en minder ziek. Ze blijven langer, worden ambassadeurs en maken de eindklant gelukkig. Interessant? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
off
off