ADRES

Europalaan 2C, 3526KS, Utrecht

TELEFOON

030 - 227 1974

E-MAIL

welkom@workjoy.nl

Heb je vragen over ons of onze diensten?

Neem dan gerust contact op. We spreken je graag!

Contact

Wat maakt jouw werknemers (on)gelukkig?

Werkgeluk… wat is dat precies? Iedereen beleeft werkgeluk anders. Dat maakt het nu net zo’n interessant onderwerp. Maar met onze Medewerker Gelukscan maken we dit abstracte onderwerp haarscherp inzichtelijk.

Author
Uniek inzicht in werknemers

Met de Medewerker Gelukscan.

Werkgeluk is mensenwerk. Boeken en theorie volstaat daarom niet. De Medewerker Gelukscan vertelt u precies waar uw werknemers gelukkig en ongelukkig van worden.

Koffie?

De Medewerker Gelukscan van WorkJoy meet jouw organisatie door op verschillende facetten van werkgeluk. Door dit onderzoek uit te voeren onder alle medewerkers wordt precies inzichtelijk waar zij gelukkig en/of ongelukkig van worden. Zo verkrijgen we concrete inzichten over de verbeterpunten binnen de organisatie. Informatie waarmee je efficiënt kan investeren in het werkgeluk van werknemers.

15 gelukstriggers.
Het al dan niet ervaren van werkgeluk wordt bepaald door een combinatie van allerlei factoren. Het is daarom belangrijk om al die aspecten te onderzoeken. Alleen dan maak je werkgeluk écht inzichtelijk.

Een rapport om op te bouwen.
De Medewerker Gelukscan stelt je in staat om te achterhalen op welke manier de organisatie haar werknemers gelukkiger kan maken. Dat betekent dat ineffectieve investeringen tot het verleden behoren. Op naar werkgeluk!

Als je iets doet, doe het dan goed.
Niemand is gebaat bij half werk. We meten door op 15 gelukstriggers voor een compleet inzicht in werknemers.

Autonomie

Professionele ontwikkeling

werk/Privé balans

Impact

Waardering

Werkomgeving

Status functie en organisatie

Relatie met collega's

Samenwerken

Respectvolle, eerlijke behandeling

Zingeving

Plezier op de werkvloer

Perspectief

Teamgevoel

Inspanning/Ontspanning balans

 • Stap 1

  Voorbereiding.

 • Stap 2

  Eureka.

 • Stap 3

  Kennis.

INZICHT IN WERKGELUK? GEBRUIK ONZE

MEDEWERKER GELUKSCAN.

Contact

INZICHT IN HET WERKGELUK VAN WERKNEMERS?

Medewerker Gelukscan? Hoe gaat dat in zijn werk?
Benieuwd hoe onze Medewerker Gelukscan er concreet uit ziet? We leggen het uit.

 • Stap 1 - Voorbereiding.

  Alle medewerkers worden aangesloten op onze digitale onderzoekstool. Een krachtige manier om het werkgeluk inzichtelijk te maken. Simpel, laagdrempelig en efficiënt. En het belangrijkste: het resulteert in een compleet inzicht in wat werknemers (on)gelukkig maakt.

 • Stap 2 - Euraka!

  Zodra alles is afgestemd is het tijd om de data te verzamelen. De medewerkers nemen deel aan het onderzoek. Er wordt gemeten op de relevantie en aan- of afwezigheid van maar liefst 15 gelukstriggers. Eventueel voeren we panelgesprekken om extra context te verkrijgen.

 • Stap 3 - Kennis.

  Een compleet inzicht met alle werkgeluktriggers van het personeel. Kennis waarmee de organisatie verder kan. De uitkomsten worden in rapportvorm aangeleverd.