Chat with us, powered by LiveChat

40+ inspirerende werkgeluk activiteiten

Kennisbank   |   Contact   |   ☎️  030 – 227 1974

Health checks: bied personeel snel inzicht in hun vitaliteit en gezondheid.

Willen jullie het personeel aanmoedigen en ondersteunen bij het vergroten van het werkgeluk? Dan is het erg waardevol om ze inzicht te geven in hun eigen gezondheidssituatie. 

Health checks voor werknemers zijn daar het ideale middel voor. In een korte tijd krijgen werknemers nauwkeurig inzicht in hun gezondheidstoestand. Wil je dit ook voor je personeel? Onze deskundige professionals komen graag naar jullie locatie om dit te verzorgen!

Health checks vitaliteit werknemers

Health checks.. hoe werkt dat?

We beginnen met het plannen van een online meeting. Tijdens deze afspraak bespreken we jullie wensen en de opties met betrekking tot health checks.

Samen stellen we de details vast, zoals het aantal werknemers, de duur van elke health check en de benodigdheden die op locatie vereist zijn. Zodra alles duidelijk is, zullen onze health check professionals naar jullie locatie komen om de metingen uit te voeren bij jullie personeel. Hier hebben jullie verder helemaal geen omkijken naar.

Health checks personeel boeken

De voordelen van health checks

Weinig dingen motiveren meer om aan je gezondheid te werken dan het gevoel van urgentie. Die urgentie wordt helder gemaakt door health checks.

Werknemers krijgen toegang tot duidelijke gegevens, zoals hun metabolische leeftijd, BMI, bloeddruk, cholesterolgehalte, vetpercentage en glucosewaarden. Na afloop van de health check ontvangen ze een rapport met alle informatie, zodat ze deze gegevens kunnen bewaren. In de praktijk blijkt dat deze data vaak de aanzet vormt om meer aandacht te besteden aan hun gezondheid.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag hieronder..

Wat wordt er precies gemeten?

We meten een uitgebreide reeks vitaliteitsindicatoren, waaronder bloeddruk, cholesterol, glucose, BMI, vetpercentage en BMR. Op verzoek kunnen we ook andere metingen uitvoeren, zoals gehoortesten, voedingsbeoordelingen en beeldschermtests.

Hoelang duurt een sessie?

Je mag denken aan ongeveer 25 minuten per werknemer. Hierin doen we de health check en duiden we de uitkomsten.

Is er een minimale/maximale afname?

Nee, er is geen minimale of maximale afname. We stemmen in overleg af hoeveel deelnemers er zullen zijn en hoe we de health checks zo efficiënt mogelijk kunnen inplannen.

Wat moeten we zelf regelen?

Nauwelijks iets! We zullen alle details bespreken tijdens een online voorbespreking. Daarnaast is het enige wat jullie hoeven te regelen een afgesloten ruimte (zoals een vergaderzaal). De rest regelen wij!

Hoe hoog is de investering?

Deze activiteit maken we op maat voor je, afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld het aantal werknemers. We kunnen hier meer over vertellen na een adviesgesprek.

Ik heb interesse.. wat nu?

Leuk om te horen! Als je interesse hebt plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in. Dat doen we digitaal via MS Teams. Neem daarvoor even contact met ons op.

Peter Houtman

Coördinator

Neem contact op

Inspirerende activiteiten voor meer werkgeluk op de werkvloer?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@workjoy.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 1974.

We werkten al samen met meer dan 100 tevreden klanten😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zijn altijd op zoek naar activiteiten zodat onze leden zich kunnen ontwikkelen. Voor sessies over werkgeluk werken we met WorkJoy samen. Een fijne partij die snel schakelt en werkt.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

WorkJoy geeft al twee jaar workshops bij ons. We hebben voor hen gekozen vanwege het diverse aanbod, de snelle communicatie en het prettige meedenken. Bedankt!

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij WorkJoy een workshop over complimenten en catering afgenomen. Het was een mooie en erg leerzame ochtend. Ook onze deelnemers waren heel erg enthousiast.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Wij werken altijd samen met WorkJoy als we een werkgeluk activiteit nodig hebben. Samen komen we altijd tot de perfecte invulling van onze werkgeluk programma’s.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij boeken WorkJoy vaak als we events bij onze klanten hebben, waar wij de catering doen. Onze klanten zijn altijd erg blij met de bijdrage van WorkJoy. En wij trouwens ook!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met WorkJoy beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren met mooie workshops!