CONTINUOUS LEARNING

Je bent hier: Home » Continuous learning

MEDEWERKERS IN ONTWIKKELING.. CONTINU

Iedere werkende Nederlander wilt zichzelf ontwikkelen. Meer kennis en kunde over het bedrijf, product of de branche zorgt ervoor dat medewerkers meer werkgeluk ervaren. Ook belangrijk: ze presteren aanzienlijk beter, voelen zich meer betrokken bij het werk en zijn gelukkiger.

Een krachtige oplossing: continuous learning
We helpen organisaties daarom graag met ons Continuous Learning systeem. Een krachtige digitale oplossing die garandeert dat uw medewerkers zich constant blijven ontwikkelen. Een mooie toevoeging aan het geluksgerichte personeelsbeleid. Door frequente leerprikkels in de vorm van digitale vragen en casussen worden deelnemers constant gestimuleerd iets nieuws te leren. Leuk, plug-and-play en laagdrempelig. Via een kanaal naar keuze; desktop of mobiele devices.

De kracht van combinatie
Traditioneel leren, dynamisch leren en e-learning komen bij elkaar in deze applicatie. Het is wetenschappelijk bewezen dat een combinatie van leermethodieken een positieve invloed heeft op het resultaat. Daarnaast ligt de studiebehoefte van een professional vaak anders dan die van een student. Niet meer continu met de neus in de boeken, maar korte leerprikkels via digitale kanalen. Ontwikkeling in de palm van je hand.

a

HOE WE WERKEN

In overleg met onze klant bepalen we de leerstof,  die via een eigen account toegevoegd kan worden in de applicatie. De lesstof, deelnemers en frequentie kunnen altijd gewijzigd worden.

Alles kan!
Deelnemers krijgen in een te bepalen frequentie vragen en casussen voorgelegd. Dit kan doorlopend zijn, om het kennisniveau binnen de organisatie continu omhoog te krikken. Het kan ook van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld als meetmoment in aanloop naar een verplichte certificering. De resultaten zijn inzichtelijk per deelnemer maar ook organisatie-breed. Een mooie manier om een competitie te creëren of om bijvoorbeeld incentives te koppelen aan de leer inspanningen.

De lesstof kan worden toegespitst per deelnemers(groep). Zo kunnen medewerkers worden ingedeeld in leersegmenten. Gebruik dit om de afdeling finance klaar te stomen voor een te behalen certificering, terwijl de afdeling sales spelenderwijs leert over gesprekstechnieken. De behaalde resultaten zijn real-time inzichtelijk, zodat bijsturing mogelijk is.

 • Voorbereiding klantaccount

  In overleg met de klant starten we een beveiligd account op.

 • Inrichten leersysteem

  De klant richt het leersysteem in. De lesstof, frequentie, deelnemers en segmentatie kan via het eigen account ingeregeld worden.

 • Aan de slag

  De deelnemers krijgen via een digitaal kanaal naar voorkeur frequente leerprikkels toegediend. De organisatie is in ontwikkeling!

 • Resultaten en bijsturing

  De resultaten zijn inzichtelijk per deelnemer, deelnemersgroep of organisatiebreed. Indien nodig kan via het eigen account bijgestuurd worden.

VERDER PRATEN?

030 - 227 1974

welkom@workjoy.nl

color
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.workjoy.nl//
#27c3f0
style1
paged
Posts laden
/home/workfuel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.workjoy.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
E-mailadres
on
off