ADRES

Europalaan 2C, 3526KS, Utrecht

TELEFOON

030 - 227 1974

E-MAIL

welkom@workjoy.nl

Werkgeluk coaching

Heb je vragen over ons of onze diensten?

Neem dan gerust contact op. We spreken je graag!

Contact
Ontwikkel je mensen

Met werkgeluk coaching.

Sturen op werkgeluk maar niet de kennis en kunde in huis? Dat is geen probleem.

WorkJoy coacht HRM-afdelingen, leidinggevenden, Chief Happiness Officers en andere werknemers.

Koffie?
Author

Werkgeluk coaching.

Werkgeluk is voor veel organisaties nieuw. Veel bedrijven maken voor het eerst kennis met het onderwerp.

Dat betekent soms dat bepaalde kennis en kunde nog niet in huis is. Coaching is een krachtig instrument om in korte tijd grote stappen te kunnen zetten op dit gebied. Wij coachen hrm-afdelingen, leidinggevenden en Chief Happiness Officers op een prikkelende, uitdagende manier.


Prikkelen voor rendement

Zonder duidelijke prikkels is het moeilijk om te ontwikkelen. Het bereiken van de juiste mindset is daarom erg belangrijk. Alleen dán behalen we een optimaal leerrendement. Om dat te bewerkstelligen maken we gebruik van prikkelende, soms confronterende oefeningen, vragen en huiswerkopdrachten.

0
Werknemers gecoacht.
0
Uren aan coaching.
0
Stuks huiswerk uitgedeeld.
0
Cappuccino's gedronken.

Geen situatie is hetzelfde. Waar ligt de uitdaging bij jullie organisatie? Samen met de klant inventariseren we waar de ontwikkelbehoefte ligt. Welke kennis en skills zijn al aanwezig en welke ontbreken? Wat is benodigd om dit te verbeteren?

Het ontwikkelingsplan kan bestaan uit opleidingen, coaching, workshops en consult. Alles wat nodig is om de vooraf bepaalde doelstellingen te behalen.

We coachen uw werknemers op het gebied van werkgeluk. Wij houden van korte lijnen en frequent contact. Verwacht prikkelende vragen, creatief huiswerk en innovatieve methodes om het werkgeluk te vergroten. Tijdens onze samenwerking blijven we structureel in gesprek. Indien nodig sturen we bij zodat we zo efficiënt mogelijk richting het einddoel werken.

BEHOEFTE AAN COACHING?